dimarts, 4 de juny del 2013

17 DIADEMES DE FLORS BY FLÖBYLINN

Ja fa molt de temps us vaig parlar d´aquest fantàstic lloc KIDSME una web relacionada amb el tot el món del nen i la nena on podeu trobar de tot. En el meu post ja us vaig explicar que era com un gran hipermercat ple de llibres, roba, joguines, complements etc una eina pensada per la comoditat de falta de temps dels pares del nostre temps i el benestar dels fills.
Doncs via la seva web us vull explicar una tendència que ve trepitjant molt fort aquesta primavera, les diademes de flors. Un accessori super romàntic i molt femení que  jo veig especialment ideal per les nit i festes de l´estiu. Les diademes estan de moda i l´últim crit és que siguin de flors. Des de molt petites a tamanys XL. Les it girls ja les han lluïts pels festivals, desfilades i festes més in de tot el món i ara arriben per nosaltres. Us atreviu amb elles??
La firma Flöbyliin ha dissenyat unes diademes precioses, plenes de detalls, flors i cristalls, ideals per filles però també per mares. Sorprenent nooo? Doncs la versalitat en doble ús d´ aquestes és possible!! Especials, boniques i en podeu treure profit per nosaltres i per les més petites


No les trobeu precioses?? Jo les trobo ideals i ja tinc la meva per lluïr a una celebració molt especial. Si voleu trobar-les totes AQUÍ i si voleu adquirir algunes de les seves coses de la web podeu fer ús d´aquest Codi ROSA5 tindreu un descompte de 5€ en tot!!


Us agraden les diademes de flors??


17 comentaris:

 1. A mi me encantan de hecho para la boda de mi hermana llevo una! feliz semana !

  ResponElimina
 2. M'encanten! Les trobo preciosses :)
  un petó!!

  ResponElimina
 3. Son preciosas!

  WWW.JUST-COCO.COM
  CONOCE A LA GANADORA DEL PERFUME YSL
  Y SORTEO NUEVO!

  ResponElimina
 4. Son supermones! Pràctiques per a mare i filla!

  ResponElimina
 5. Són molt boniques!

  Jo en tinc una que em van regalar, mencanta però no me la poso. Saps? al primavera sound tothom la portava!

  Petons

  ResponElimina
 6. Fantasticas coronas!!
  http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/06/power-color.html

  ResponElimina
 7. Me parecen monisimas!! me encantan y saludos guapa!!

  ResponElimina
 8. Que bonitas son, delicadas y preciosas.
  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 9. quines diademes més mones, la veritat son precioses i estan de moda!
  petons

  ResponElimina
 10. Són molt romàntiques !! La veritat, que per una ocasió especial estan molt txules...

  M'agrada el teu blog... Vaig a fer una volteta !!
  Peto
  Sandra

  http://bauldessandra.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 11. ¡me encantan! para el verano y los festivales perfectas!

  Besos rojos ;)

  ResponElimina
 12. M'encanten! I estic pensant en comprar-ne una ;)

  Petonetsss***

  [ART&LIFE]

  ResponElimina
 13. M'agraden molt, sobretot les de flor petita.
  Encara no en tinc cap, però crec que d'aquest any no passa.
  Petons

  ResponElimina
 14. Great accessories! I love them:)

  bloglovin.com/blog/3880191

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal