dimecres, 5 de juny del 2013

11 CONSELL: TINT SENSE AMONÍAC

Ja som dimecres i sempre intento buscar-vos algun descubriment o consell en temes cosmètics, cos etc
Avui us vull explicar la meva experiència amb els nous tints pel cabell que estan revolucionant el mercats últimament, els sense amoníac.
Si us fixeu per la tele, revistes, blogs i lloc especialitzats no paren de fer publictat sobre aquest tema. Cuidar-se, que tot sigui més natural, respectar el medi ambient no és una moda, és la millor opció per tothom. Així que fa temps que estava sobre el tema i la perruqueria on jo vaig ja fa uns mesos que els utilitzen:
Només puc dir que jo ja porto un mes i mig amb ells i van genial!! Colors més brillants, cabell més suau, tapa perfectament les canes tot i que jo no en tinc i les embarassades el poden utilitar. Tan si us tenyiu a casa com si ho feu a un lloc especialitzat pregunteu per ells.


L´heu utilitzat ja??

11 comentaris:

 1. Yo no me tiño, de momento, pero está claro que estos productos son el futuro!

  Un besin!

  ResponElimina
 2. Cuando volví a hacerme Ine (entiendase de mi color natural) probé estos tintes y aluciné los recomiendo totalmente

  ResponElimina
 3. encara no n he fet servir mai pero m ho estic comencant a mirar per donarme un bany de color...a la peluqueria segur que tenen varis models no?
  Bon dia guapa!

  ResponElimina
 4. Jo sóc al.lèrgica a la majòria de tints, tinguin o no amoíac, així doncs només puc fer servir banys de color molt suaus, per sort de moment, no tinc gaires canes, però en el futur ja veurem que faig amb el tema. Ara bé tinc molt clar que si haig de triar entre amoníac o no amoníac em quedo amb els tints sense amoníac. Salutacions i bon dimecres!

  ResponElimina
 5. Jo vaig fer l'experiment a casa em feia una mica de por perque vaig passar de rossa a morena però haig de dir que em va quedar molt be, el color perfecte i el cabell molt brillant i suau.
  Petons!!

  Marta

  http://lookinspiration.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 6. hola anna
  a jo em fan les metxes amb aquest tipus de tint, i estic la mar de contenta, el cabell el tinc més sa i brillant
  petonets

  ResponElimina
 7. Doncs no sé que tint m'aplica el meu perruquer a les californianes. Li hauré de preguntar. Petonets!!

  ResponElimina
 8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal