dijous, 9 de maig del 2013

15 LETIZIA A HOLANDA SI o NO??

En aquest país és pronunciar la paraula Letizia i milers de persones opinen gratuïtament sobre la seva vida. No sóc gens monàrquica i no sóc gens fan de la Leti però estic bastant cansada de la premsa retrògada i casposa que volta pel nostre país.
Letizia no vesteix gens malament, vesteix correcte i sosa. Et pot agradar més o menys però el fet de criticar per criticar em molesta bastant.
Si va de Varela la critiquen, si va d´un altre també, i clar això suma i segueix i per mi ja és insostenible!!
Avui us poso els tres looks que va lluïr a la coronació d´Holanda. A veure no és la reina Màxima que per mi és la millor, però tampoc porta looks tan horribles. Almenys promociona moda del nostre país i no porta roba d´alta costura com la pija de la Mary Donaldson o és una hortera com la resta:



Els dos primers eren nous, el primer el trobo preciós, el gris no m´agrada massa, el trobo semblant al primer però és correcte. L´últim modelet era repe, però mi és dels millor vestits que ha fet per ella Felipe Varela. La foto del vestit blau la segona és antiga.
La veig correcte, molt guapa i llueix força bé, però crec que hauria d´apostar per un altre dissenyador així la veuríem amb aires diferents.

Us van agradar els seus looks??


Recordeu que estic de Sorteig AQUÍ

15 comentaris:

  1. Jo haig de dir, que m'agrada molt la Leti!! :p
    M'encanta els vestits que porta, crec que encara que no s'arrisca molt, va sempre correcte!
    un petó!

    ResponElimina
  2. el negre mencanta ! :)

    http://saralookbook.blogspot.com

    ResponElimina
  3. No sabía que la criticaran tanto, es que no veo nada del corazón :$ Pues a mi me ha gustado, el negro me gusta mucho y el azul está bien, el gris un poco soso y como dices muy parecido al negro, pero correcta.

    besos
    www.rosabueso.blogspot.com

    ResponElimina
  4. A mi també em van agradar els vestits i com els ha lluït. El que no em va agradar gens va ser el tocado que va triar, massa gran. Però penso que la va tornar a superar Mary de Dinamarca.
    Maria

    ResponElimina
  5. Yo estoy totalmente contigo, a mi ni me gusta ni me disgusta, pero sinceramente la veo bastante mona en sus actos sociales, con diseñadores españoles y alguna vez hasta low cost, esto es como todo si te van a criticar lo harán siempre los mismos vayas como vayas ... la gente da pereza

    ResponElimina
  6. 100% amb tu, a mi tampoc ni m'agrada ni em desagrada, però reconec que és fidel al seu estil i que per això sap perfectament com portar cada cosa.
    El tercer vestit és realment espectacular, una pasada; de fet m'atraveixo a dir que un dels millors dels que ha portat.


    Un petó bonica

    ResponElimina
  7. Tota la raó del món, Anna. Es critica per criticar, perquè va en la línia de la premsa rosa espanyola. Per mi, ha començat a trobar el seu estil, i cal dir que m'agrada bastant. L'únic problema que li veig és que està un pèl massa prima, fet que no li deixa lluir els vestits tant bé com podria

    Felicitats per la crítica

    ResponElimina
  8. A mí ella sí me gusta (supongo que por toda la caña que la dan) y la verdad que me gustan los tres vestidos; quizá el gris es demasiado gris y ella está demasiado blanquita pero el tocado me ha gustado pero es verdad que es demadiado parecido al primero. El azul noche es divino y me gusta que fuera con la melena suelta, la veo más juvenil (por cierto, no había visto nada de lo que había llevado, así que gracias por el post ;-)
    Un petó,
    Yolanda.

    ResponElimina
  9. A mi ella no em pot caure pitjor pero la veritat és que ha afegit estil a la casa reial... ara, un rato sosa és, pero acostuma anar bé.

    Petons Anna

    ResponElimina
  10. Los vestidos son preciosos pero la veo tan delgada que no los luce lo que merecen, una talla mas mejor...pero eran vestidos preciosos!
    http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/05/touch-of-pink.html

    ResponElimina
  11. no va malament la Leti i mira que no m'agrada ella ni la resta de la familia....tens raó va sosona i crec que hauria de canviar un poc els seus looks i estil cara a un més modern...
    petons, aquest tipus de post m'encanten Anna!!!!son totals!!!

    ResponElimina
  12. A mi la Leti m'agrada, i dels models que has possat m'agraden, com a tú el negre i el blau, el gris no tant.

    ResponElimina
  13. M'han agradat especialment aquests vestits, els trobo molt elegants! L'únic que no m'acaba de fer el pes són les sabates amb la punta oberta anant de llarg, perquè les sabates ni es veuen, només es veu un dit que surt del vestit..

    m'he enamorat de la diadema de la primera foto!!!
    petons!!

    ResponElimina
  14. DOns jo trobo que la Leticia va molt correcte, per mi es una mica sosa, pero els seus outfits estan prou bé...

    petons

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal