dimecres, 8 de maig del 2013

8 COM EVITAR LES TAQUES A LA CARA??

Arrel del post de la setmana passada dins  els SOS TRUCS-5 he rebut uns quants mails que em preguntaven per aquest tema.
Primer no sóc dermatòloga per contestar alguns dubtes però el que tinc clar que el pitjor per la nostra pell és el sol. El sol envelleix la pell, la taca, la deshidrata etc...
Així que per evitar les taques de veritat per mi la solució és fàcil, protecció al màxim. Sempre que sortim de casa tan sigui hivern com estiu hem de portar protecció a la cara.
A l´hivern crema hidratant amb el tractament que sigui amb protecció solar, i de cares al bon temps podeu obtar per les cremes hidratants amb protecció i que tenen ja color:
Per mi són la millor opció! Jo en faig servir una de l´Avene i estic encantada però el mercat és molt gran i trobem cremes per tots els gustos i pells.

Feu servir cremes hidratants amb protecció solar??


Recordeu que estic de Sorteig AQUÍ

8 comentaris:

 1. Yo he utilizado Avene y me gusta mucho.
  Besos

  ResponElimina
 2. Hay que protegerse, fundamental. Estoy probado una de B+ ya te contaré

  ResponElimina
 3. Es fundamental.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 4. Jo no surto mai sense protecció, sigui estiu o hivern. Petons

  Marta

  http://lookinspiration.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 5. A mi les cremes solars amb color no m'agraden gaire. Jo faig servir crema pantalla total (protecció 50) a la cara durant tot l'any. Així estic sempre de blanca... jajaja. La veritat és que m'ho va recomanar el dermatòleg. Normalment faig servir una de la marca Isdin i estic molt contenta amb ella. Petonets

  ResponElimina
 6. El passat any vaig utilitzar una crema d'Isdin 50 textura gel amb color i d'acabat mate, però sóc una fan incondicional del sol i la platja, no concep l'estiu sense lluir la pell morena... Resultat? Taques a la cara! Ús protecció els 365 dies de l'any, però les hormones i anticonceptius orals també supòs que en fan de les seves... Aquest any per afrontar ja l'estiu i les cervessetes a les terrasses, des del mes de maig estic utilitzant na protecció 100 d'isdin. Tampoc és grassa i a sobre m'aplic el maquillatge, la qual cosa no me facilita una reaplicació posterior de la crema protectora.

  ResponElimina
 7. hola preciosa
  jo faig servir la de Heliocare gel 90 de protecció. és boníssima, ho dic en serio, cada dia ja forma part de la meva rutina, posar-me la protecció i després un poc de base amb color, poca cosa més.
  petons

  ResponElimina
 8. Jo estic fent servir una un fotoprotector Isdin Ultra 100+ per pells altament fotosensibles, i l'haig de fer servir tot l'any ...perque hem surten moltes taques, i va bastant bé.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal