divendres, 10 de maig del 2013

10 JESÚS PEIRÓ NÚVIES

Aquesta setmana passada ha tingut lloc a Barcelona la presentació de les noves tendències en nuvia de cares al 2014.
Jo em vaig vestir de núvia farà uns tres anys i el meu dissenyador va ser Jesús Peiró AQUÍ. M´agrada molt el que fa la firma, les teles són d´una qualitat impressionant, el patronatge increïble, fabrica aquí no com altres que fan pagar els vestits a preus d´or i són made in Xina i m´agraden molts els seus dissenys. Són especials, diferents i surten del convencionalisme que veig últimament... Evidenment sobre gustos els colors però si voleu ser especials aquell dia és una firma a tenir en compte.
Us deixo amb alguns dels seus vestits presentats per la nova temporada:
Us heu vestit ja de núvia? Qui va ser el vostre dissenyador? Us agrada Peiró?

Últim dia pel sorteig AQUÍ

10 comentaris:

 1. Jo no m'he vist mai de núvia ni crec que ho faci... Els vestits que més m'han agradat són el 5, 7 i 9!! Petonets

  ResponElimina
 2. Jo em vaig vestir fa 6 anys i va ser de Rosa Clarà (un vestit meravellós!!).
  Ptons
  Maria

  ResponElimina
 3. Anna, no te había visto de novia, me ha encantado, ibas guapísima!!!
  Si tuviera que elegir uno para mí sin duda elegiría los de escote en uve que creo que son los que en mi caso más me favorecen.
  Un besito muy gande,
  Yolanda.

  ResponElimina
 4. Em va agradar molt aquesta última col·lecció! Estic completament d'acord amb tu! ;)

  ResponElimina
 5. Clar que tagrada tant!!! jo tampoc oblidaré el dissenyador que em vesteixi en aquest dia tan especial

  Petons Anna i bon cap de setmana,

  ResponElimina
 6. M'encanten!!! Hi ha vestits de nuvia que semblen de disfressa amb tul i farbalans per tot arreu, però aquests m'han enamorat!!
  I el que duies tu és molt molt bonic també, en la mateixa línia molt elegants! De moment crec que encara em queda una mica de temps per haver de plantejar-me seriosament triar vestit, però em puc passar hores i hores mirant col.leccións de nuvia!

  petons!

  ResponElimina
 7. Me gustan sobre todo los dos últimos! Me gusta tu blog! Quieres que nos sigamos? Un beso.
  http://www.solaanteelespejo.blogspot.com.es/

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal