divendres, 10 de febrer del 2012

24 REFLEXIÓ MODA ESPANYOLA!!!

Segurament el meu post d´avui no agradarà i molta gent no voldrà sentir-ho, però necessito mullar-me per coherència.
La setmana passada va haver-hi a Madrid la Fashion Week Mercedez Benz 2012, per començar ja Cibeles ha perdut el nom, la pasta és la pasta!!
Per molt que ens vulguin fer creure que els nostres dissenyadors són internacionals etc... és mentida i la moda espanyola  no pinta massa... Destaquem Custo, Josep Font, Amaya Arzuaga etc però poca cosa més i estic cansada que tot és subvencioni per no aportar res. Si la gent vol arribar lluny que treballin dur i no pagant tots!! L´exemple és que tenim grups tèxtils molt potents que han arribat lluny doncs que preguin exemple. No cal que tots siguin com Inditex però hi ha firmes espanyoles com Purificación Garcia, Pedro del Hierro o Dsigual que ho estan fent molt bé en el pret a porter.
Però bé no tot és negatiu i alguns dels dissenyadors m´han agradat molt: Sita, Ailanto, Juanjo Oliva i la meva adoradíssima Teresa Helbig que ha tornat a gunyar el premi l´Oreal. Aquestes són algunes de les creacions que va presentar Helbig:








Us agrada la Teresa Helbig? Com veieu la moda Espanyola?

24 comentaris:

  1. Bon dia Anna,
    Doncs estic bastant d'acord amb tu, peró penso que el què han d'aprendre d'una vegada és que no tothom es pot permetre pagar 200 Euros per una samarreta i és per això que NO tenen tanta clientela, perque desemganyem-nos no hi ha tans rics a Espanya i els que hi ha preferenxen YSL o Armani....per tant menys subvencions i més tocar de peus a terra......

    Una abraçada.

    Anna T

    ResponElimina
  2. M'encanta Teresa Helbig,crec que és un bon referent de la moda espanyola actual.
    Tens molta raó en la teva exposició, hi ha firmes espanyoles que són boníssimes i assequibles a les butxaques de la gent de a peu, al final som la majoria, no?

    ResponElimina
  3. estic da acord! Necessitem més iniciatives com les que proposaves ahir i menys subvenció! Crec que s ha perdut molt l iniciativa privada i necessitem més projecció internacional, més esforç individual i menys dependència dels ajuts públics.
    de totes maneres, perque no ajuntar la cibeles i la de BCN en una de sola per donar-li mes empenta? En qualsevol altre país només hi ha una sola fira important...Milan, Paris, NYC....

    ResponElimina
  4. Tota la raó del món; malgrat no haver-hi subvencions, sempre hi ha hagut firmes que han triomfat pel seu propi mèrit. Crec que aniria sent hora de tornar a aquests mètodes, tant pel que fa a la moda com a totes les altres respresentacions de l'art, especialment en el cas del cinema.

    Segueix així :)

    ResponElimina
  5. A mi me gusta bastante la moda española, tenemos cosas muy reseñables.
    Un saludo y buen fin de semana,
    MLu

    ResponElimina
  6. Esto es como todo lo que se hace en España. Hacemos grandes cosas pero no nos lo creemos. Tenemos un buen cine, unos buenos deportistas (pese a quien le pese) pero aún asi, vamos por la vida de segundones. En la moda es más de lo mismo, hay grandes promesas hay fuera y ya es hora de creérselo. Yo no me pierdo una colección de TCN, me gusta su estilo. Además soy fan de Teresa Helbig, Amaya Arzuaga, Duyos, Sara Coleman, Sita Murt...entre otros.

    ResponElimina
  7. A mi m'han agradat molt el 5è i el 7è vestits de la Teresa Helbig.

    PD:miobsesionporlamoda.blogspot.com

    ResponElimina
  8. Hola!
    A mi la moda espanyola no m'agrada massa, sincerament, no conec ni la meitat de disenyadors/es espanyols, encara que fa molt que me'ls vull "estudiar" per entendre-hi una mica...

    XOXO
    CCC

    ResponElimina
  9. M'encanta Teresa Helbig, la que més! M'agradat el post, tens tota la raó! A posar-se les piles!

    http://marblavablog.blogspot.com

    ResponElimina
  10. Es la que mas me gusto!! El desfile, lis diseños y los peinados de las modelos
    Besos y feliz finde

    ResponElimina
  11. Tenemos unos diseñadores incribles dignos de admirar en nuestro país. Teresa Helbig me suele gustar bastante pero para mi gusto no ha sido nada acertada su colección de esta edición y creo que se merecían el premio mas otros diseñadores como Duyos, Torreta, Ion o Laguna pero como he dicho en otros blogs respeto que se lo dieran a ella. Para gusto los colores!

    Bss
    vistetedeseda.blogspot.com

    ResponElimina
  12. Esc ierto que tenemos muy buena moda española y a veces ni nos dignamos a estudiarla..a mí personalmente, me gusta bastante :)
    Muy buen blog, enhorabuena!

    Por cierto, tengo un sorteillo en mi blog por si te apetece pasarte! :D

    Un besiito desde amayaT.!
    http://amaya-t.blogspot.com/

    ResponElimina
  13. Comparteixo la teva opinió.

    Cibeles no és Milán, New York o París i els grans disenyadors, conm alguns que has mencionat -Custo BCN o Josep Font- s'en van a desfilar a altres pasarel·les internacionals.

    A Espanya hi ha un petit grup de bons creadors i prou. No es pot comparar Cibeles am altres setmanes de la moda al món. A més, m'en sembla molt malament qur li canvien el nom pel patrocinador. Un patrocinador, pel que no ho sàpiga te un lloc prefrent al que figura el seu nom a tot el event, peò no compra el nom del event. Això és lo primer de tot que s'ha fet malament.

    Per mi els millors d'aquesta vegada han sigut Teresa Helbig -que m'agrada des de els seus començaments-, Juanjo oliva, Ángel Schlesser, Andrés Sardà i m'ha decepcionat Francis Montesinos, que sempre ha sigut dels meus preferits. En general he vist molt poca creativitat.

    Gràcies per la teva reflexió y per fer-nos pensar també a les demés.

    Una abraçada i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  14. ..jo no estic gaire al tanto...ho sento...
    Pero ahir nomes feia q pensar en tu...
    doncs tinc un bon tros de tela rosa..comprada per portar al Erik..i al final van regalar-me un sling...aixi que vaig cosir i cosir rosa...ja ho veuràs jajaja i pensava la vida es rosa! jajaja

    petons!

    ResponElimina
  15. per cert com ho has fet per posar aixo del facebok?
    amb el botó de m'agrada??

    per molt que ho intento no ho se fer...

    tati

    ResponElimina
  16. Bonita colección y si estamos de acuerdo en el tema de la moda!!! Buen fin de semana!!

    wwww.e-labra.com
    Bags & Fashion Acc. Made in Spain

    ResponElimina
  17. Hola guapa!
    Per mi molt millor en Juanjo Oliva,però ja se sap que per gustos....aixó és el que passa amb la moda i amb tantes altres coses...sortosament no tots pensem igual ni ens agraden les mateixes coses i dissenys bonissims o mediocres en trobarem arreu del món depenent dels observadors i de l'estil de cada un.una altra cosa és la gestió de tot plegat i amb aixó estic totalment d'acord amb la SARAIBA quan diu que serem sempre "los eternos segundones".
    Sandra
    BBS

    ResponElimina
  18. Aquesta situació és un reflex del país i de la societat. Ens agrada ser subvencionats però també ser els primers en tot i està clar que totes dues coses a la vegada no poden ser. S'ha de triar i està clar que el que més ens agrada és rebre subvencions, i després, aquests són els fruits que recollim.

    Però parlant de moda, Teresa Helbig em va agaradar molt, com sempre.

    un petó

    ResponElimina
  19. Me encanto la coleccion de Teresa preciosas todas las prendas sobre todo el abrigo de pelo....
    Y del tema de la moda española no todos los diseñadores quieren estar en Cibeles??????porque tienen mucha proyección en el extranjero y cibeles ya no es lo que era hace unos años.

    besitos
    aitziber.s
    www.elescaparatefucsia.blogspot.com

    ResponElimina
  20. Yo creo que a la moda española aun le queda mucho camino por recorrer y no por falta de calidad precisamente sino que como marca y como negocio no está bien enfocado.

    Bss.
    http://melancora.blogspot.com

    ResponElimina
  21. MARVELLOUS!!! CUTE BLOG!! IF YOU WANT FOLLOW ME ON GOOGLE FRIENDS AND I WILL BE HAPPY TO FOLLOW YOU BACK <3
    XOXO
    A_C'EST MOI
    LA MODE OUI C'EST MOI
    FACEBOOK

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal