dilluns, 25 de setembre del 2017

5 TENDÈNCIES: UN TOC DE VERMELL

Ja tenim aquí la tardor, i juntament amb ella arriben les noves tendències de cares a la fred. Els aparadors van plens dels nous must de la temporada, nous colors, nous teixits i noves peces pels nostres closets.
Aquest any la tendència vermell arrasa i s´ha convertit en un imprescindible de cares a la tardor-hivern. L´idea m´encanta, ja que un toc d´aquest color en looks molt foscos queda genial i alhora el fa molt chic. La gamma de vermells en tota la seva representació des del "vermell viu" al "vermell noir" agafen molta força sobretot pels complements i en concret en calçat.

Avui us he preparat un quants exemples de calçat vermell de firmes com Zara, Mango i Uterque:

Botes mitjó mosqueteres

Destal.lonats i Mules




Us animeu amb un toc de vermell en el calçat?

5 comentaris:

  1. Bon dia wapaaa!!!! Jo sóc partidaria a l' hivern sempre anar fosca.. i sempee intento posar un toc al look k dongui llum !!! El vermell x l' hivern m' agrada!!! Prenc nota!!! Gràcies wapaaa��

    ResponElimina
  2. A mi el rojo me gusta mucho.
    Carmen, besos

    ResponElimina
  3. ja et trobavem a faltar per aqui ! :) a mi el vermell m'encanta , sempre li aporta un toc de color a outfits super senzills... no se si m'atraviria amb unes botes , pero amb botins i sabates si ! :) m'encanta ! petons ! muaaa

    ResponElimina
  4. Thanks for sharing the information. It is very useful for my future. keep sharing
    starfall

    ResponElimina
  5. Not all are true. Everyone has their own way of thinking but I think they have to reconsider. I like to argue for the most accurate results.

    potaup

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal