dimarts, 19 d’abril del 2016

10 IMPRESCINDIBLES PER AQUESTA PRIMAVERA


La primavera ha arribat per fi de ple. Mica en mica veiem pel carrer que la gent s´anima amb la roba més fina i alhora anem estrenant les noves adquisicions que hem fet de cara al bon temps.
Avui us he preparat un post de les meves sabates imprescindibles per aquesta primavera. Algunes són més tendencioses i altres són ja unes bàsiques al meu closet. Totes les fotos del post són models de la firma Mango:
Unes sandàlies altes amb sola de fusta. Còmodes, femenines i super cools.

Sandàlies planes romanes. L´any passat van entrar amb molta força i aquest any s´han convertit en un must.

Sandàlies de plataforma. Reconec que al principi no m´agradaven gent, però mica en mica la plataforma ha tornat a la meva vida. 

Les ballarines. Per mi ja sabeu que són les meves sabates preferides de tots els temps. Sempre versàtils i alhora sempre chics.

Sneakers de color blanc. Un must d´aquest any sense cap mena de dubte

Les espardenyes. Fa anys que les utilitzo, però aquest calçat des de fa tres temporades ha esdevingut en un must que tota fashionista ha de tenir al seu closet.


Quin és el vostre calçat imprescindible de la temporada?


10 comentaris:

  1. Per a mi, el calçat imprescindible d'aquesta i de totes les temporades primavera-estiu és l'espardenya de cunya d'espart! Sense elles no puc sortir de casa!!!

    ResponElimina
  2. Per mi tb les esperdenyes idelas, super comodes i autentiques!!!!!
    Tot i que les Sandalies Romanes em tornen boixa... sóm xulissimes.. en definitiva crec que me les posaria totes!!!! Un petonas wapaaa

    ResponElimina
  3. Que buenas recomendaciones, el problema es que no deja de llover y llover, yo no soy capaz de quitarme las botas de agua.

    besitos

    ResponElimina
  4. que bonito! muy buena información! gracias por el post!!

    ResponElimina
  5. Ohh, chulísimo todo, las sandalias de plataforma no me terminan de convencer (o cualquier calzado con la suela blanca) pero quizá de tanto verlo me terminará entrando por los ojos.
    Las bailarinas y las romanas preciosísimas, me han encantado.
    Besitos,
    Yolanda.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal