dimecres, 20 de maig del 2015

6 LOOK: BLACK & WHITE

Avui us porto un nou look de peces que poden formar part del fons d´armari de qualsevol. El conjunt està compost pel binomi blanc-negre però reinventat. Una brusa molt chic de nova adquisició i un pantaló "tobillero" de bon disseny. Un outfit que m´encanta: aires masculins reinventats+peces clàssiques amb un toc molt chic. 
Disculpeu per les però les fotos estan fetes dins de casa abans de sortir a la nit. El look el vaig portar aquest dissabte per un sopar de celebració.


                  Brusa(new): Exart&Panno  Pantaló: Bimba&Lola  Sabates: Bourne                 Clutch: Botiga local Girona  Joies: Dyrberg/kern  Llavis(new): Chanel Suspense

La resta complements i accessoris com a mi m´agraden. Uns salons preciosos de bony disseny i un clutch reciclat de fa moltes temporades. Com accessoris unes argolles i un anell d´una firma de bijuteria que m´agrada molt. 
M´estic aficionant als llavis de color, aquest cop el toc rosa fucsia a conjunt de les ungles amb el meu nou pintallavis de chanel.


Sou de blanc-negre??


6 comentaris:

  1. Molt elegant i clàssica alhora. M´agrada
    Molts Besets,
    Irene

    ResponElimina
  2. Un look de 10, me parece que estás preciosa, pero este conjunto se merecía muchas más fotos, jeje (ya sé que no eres amiga de poner muchas fotos). La blusa es preciosísima y el cluth y los zapatos maravillosos... En fin, que me ha encantado ;-)
    Un besito grande,
    Yolanda.

    ResponElimina
  3. Es un look precioso, me encanta, la flor de la blusa es perfecta, me gustóo muchísimo al verlo en instagram y el pantalón muy mono y apropiado para la ocasión.

    Besitos

    ResponElimina
  4. el blanc i negre mai falla ! genial per el sopar ! ;)

    ResponElimina
  5. Uau, que guapa estas amb aquest look!! impecable.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal