dilluns, 20 d’abril del 2015

7 EL FASCINANT ESTIL MINIMAL DE CLAIRE UNDERWOOD

Sóc una fan incondicional de House of cards. L´hem descobert fa un mes i mig però ja quasi estem al dia. 
El personatge que m´ha atrapat i que destaco per sobre de tots passant per sobre el protagosnita és la Claire Underwood interpretada magistralment per Robin Wright. Una dona d´èxit que dóna suport incondicional al seu marit cap a la cursa a la presidència de la Casa Blanca.
Alta, esbelta, sexy, amb curves, elegant, estilosa, forta i així ho transmet en el seu vestuari. Uns looks de talls purs, molt femenins, molt estudiats i molt minimals. La seva paleta de colors utilitzada va del blanc al negre passant pel gris i blau mari, no arrisca ni porta accessoris però mai una dona d´estil tan minimal havia estat tan femenina. Normalment porta grans marques Max Mara, Ralph Lauren, Gucci o Akris així que les peces estan molt ben escollides. Bàsics de bons talls i bons dissenys que juntament amb el seu porte la fan única.
Però potser el que més m´agrada d´ella és el seu tallat... li dóna una força increïble que transpassa la pantalla. Aquí van alguns dels seus looks:







Sou fans de la malèfica Claire Underwood??


7 comentaris:

  1. Buenísimo tu post, ella es maravillosa, interpreta magistralmente a Claire y es tan elegante y está tan tan guapa... Me hace gracia pensar en la Robin Wright de La princesa prometida y en la RW de ahora... preciosas las dos pero para mí mucho mejor con el pelo corto y haciendo este papel tan tan buenísimo.
    Un beso grande,
    Yolanda.

    ResponElimina
  2. Me encanta, tiene mucha personalidad y fuerza.

    Besitos

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal