dijous, 22 de gener del 2015

11 LOOK: LOOK CLÀSSIC AMB BOTES "MOSQUETERES"

Dijous i ja quasi cap de setmana. Avui us porto un look més sofisticat i compost per peces de fons d´armari. Concretament aquest el vaig portar diumenge passat per una celebració familiar. Un outfit clàssic, chic i "resultón". Tenir un bon pantaló negre del tall que més s´adapti al nostre cos a l´armari i una bona brusa sempre són una bona inversió. El conjunt d´avui tan la brusa de color "vainilla" com el pantaló de tall alt a la cintura potser tenen més de dos anys però són un clàssic. Per abrigar el meu nou abric gris pedra de llana. 




Abric(new): Purificación Garcia  Pantaló: Adolfo Domínguez  Brusa: Pedro del Hierro
Botes(new): Pedro Miralles  Bolso: Ikks  Joies: Botiga local Girona

La resta com sempre bons complements de firma. Les meves noves botes mosqueteres i un bolso de tall mitjà de pell. L´opció plana per a looks més sofisticats m´encanta, anar sense taló al meu gust sempre és més chic.

No sé si ja heu anat de rebaixes, però sempre és una bona opció en aquesta època adquirir bones peces més atemporals de firma a un preu bastant correcte. 


Sou de looks clàssics??





11 comentaris:

  1. Bon dia estupenda!! Tant wapa com sempre!!! Estas ideal!! Em xiflen les teves botes les trobo molt xules!!! Un peto wapa

    ResponElimina
  2. Me encantan las botas, te lo dije en su momento y la verdad que el look es genial.

    besitos

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal