dimarts, 13 de gener del 2015

5 LOOK: DOBLE DENIM AMB CAMPERES

Dimarts i nou look. Avui us porto un outfit amb peces que ja heu anat veient al blog. Aquest look concretament és del passat cap de setmana. Durant el dia tenim una tempertura molt agradable i això ens permet difrutar del dia i no haver d´anar molt abrigats.
La camisa denim s´ha convertit en imprescindible ara mateix als meus looks i la combinaria amb tot. Avui va conjuntada amb un denim més fosc molt pitillo i una americana de tons marrons-grisos. Em declaro fan total del doble denim!! En moda tot acaba tornant...


Americana: Massimo Dutti  Camisa texana: Mango  Denim: Levi´s  Bolso(new): PDH
Botines camperes: Clarks  Pulseres: Aristocrazy i aita  Ulleres: Botiga local girona

Com a complements unes botines camperes d´aquest hivern super còmodes i el meu nou bolso bandolera de cadena petit de color molt versàtil.
Un conjunt molt fàcil, còmode i apte perfectament alhora també per lookworkings.


Sou de doble denim??

5 comentaris:

  1. Bona tarda!!!! el look m' encantaaaaa!!! m' encanta la combinacio de Americana i camisa texana!!! Et queda genial!!!!
    Wapa com sempre!!!! un petonas

    ResponElimina
  2. que guapa! me encanta la americana
    a mí si me gusta la mezcla del denim, eso sí, como en este look, me gusta que las prendas no tengan exactamente la misma tonalidad
    un besote!

    ResponElimina
  3. la veritat es que el denim és etern. No sé quin dissenyador quan li van preguntar què li hauria agradat inventar va dir: "el texà". I no m'estranya. I si que ens fa molt bons dies!

    Avui, si ets xafardera, a casa de La Tonta "què responc quan em pregunten per què tinc un blog". M'expliques què dius tu? :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal