divendres, 23 de gener del 2015

1 DICCIONARI DE LA MODA 8: IT GIRL

Avui el concepte It Girl. Tothom parla d´aquest concepte: blogs, webs, revistes de moda etc però una it girl no és aquella que segueix les tendències, ni que és posa tot lo del moment... al contrari és aquella que té una personalitat única, sobresurt sobre les altres, té un magnetisme únic, és transgressora i inimitable. Normalment vinculem aquest concepte a la moda però penso que aquest el podríem traslladar també al cinema, la pintura etc
He buscat aquest concepte pel sant google.com i he trobat diferents inicis de la paraula o del concepte així que us deixo aquí amb la descripció de la wikipedia oficial. 
Les meves preferides al llarg dels temps són aquestes: Audrey Hepburn, Grace Kelly, Jane Birkin, Bianca Jagger, Inès de la Fressange, Sarah Jessica Parker, Twiggy, Kate Moss, Olivia Palermo i Cara Delevingne... però evidenment en falten moltes. Elles són tota una inspiració per mi i milions de mortals.




Em fa gràcia quan algunes actrius, famoses del moment, models o bloggers se les anomena it girl... aquest concepte malauradament l´utilitzem massa a la lleugera i al nostre país passa molt. Tenim el clar l´exemple de la famossíma Paula Echevarría que es posa tot el que li regalen les supermarques sense cap mena de criteri i no es pas l´única...tris però cert!!


Quina és la vostra "it girl"??


1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal