dimarts, 17 de juny del 2014

7 LOOK: LOOK SOFISTICAT AMB CONTRASTOS ROSES

Dimarts i nou look. Avui un outfit que vaig lluir el diumenge passat per la celebració de l´aniversari de la meva mare. La celebració era a un bon restaurant així que vaig optar per un look més sofiscat on el complements i accessoris tenien el protagonisme.
Uns pantalons de pinces negres de seda i un top brocat molt chic de color blau cel, nude i toc negre de temporades passades. Avui us poso més fotos pels detalls:




Pantaló: Adolfo Domínguez  Top: Massimo Dutti  Bolso: Drap BCN  Sandàlies: Pura Lopez
Arracades: Dyrberg/kern  Ungles: Chanel Tentation

Els complements que porto avui els trobo espectaculars. Unes sandàlies molt cool d´aquesta temporada color nude, de pell i bon disseny, i un bolso de mà tipus clutch amb tons roses preciós. Com a accessoris unes arracades d´alta bijuteria dels mateixos tons del bolso de mà. El rosa-fucsia contrasta totalment amb el look, seguint la meva tònica de sempre de buscar bons complements i accessoris per resaltar el conjunt.


Com són els vostres looks d´estiu més sofisticats??

7 comentaris:

  1. M'encanta el conjunt sencer però el top especialment!! estàs molt guapa Anna!!!
    petons!!!!!

    ResponElimina
  2. Anna, me gusta muchísimo, ibas guapísima. Qué bonito es el top, la espalda es preciosa (por cierto, qué espalda más bonita tienes), la caída del pantalón es espectacular, y las sandalias son divinas,divinísimas... En serio, te lo copiaba todo todito ;-)
    Un beso fuerte,
    Yolanda.

    ResponElimina
  3. el top és preciós y m'encanta com cuides tots els detalls; manicura, pedicura, arrecades a joc amb el clutch! estàs impresionant ;)

    ResponElimina
  4. Com m'agrada aquest look!! el top és molt bonic.

    Petonets.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal