dijous, 23 de gener del 2014

6 COMPRES ON LINE SI o NO??

Avui us post de reflexió sobre les botigues on-line. Reconec que em va costar molt entrar al món del shopping on-line i ara mi estic acostumant tan que fins i tot em fa mandra anar de botigues.
He comprat de tot des de bolsos de bona firma, fins a roba de gym, passant per bàsics, roba per la llar i sabates. A mi m´encanta, sobretot per què la roba t´arriba nova i amb un packaging sempre preciós.
Tot i que reconec que si busco una peça especial o unes sabates úniques m´agrada el tracte personal i les recomanacions de les professionals del sector.
Les meves prefrències vàries: grup Inditex, Mango, Zalando, Spartoo, yoox i Net a porter però reconec que últimament m´he aficionat bastant al nou portal Dscuento.com un supermercat on-line on podem trobar els millor s descomptes i ofertes via on-line. No és una botiga és un lloc on si aglutinen moltíssimes firmes i trobem de tot i més, amb la comoditat de no haber de vistar més pàgines per anar comparant.
Així que ja vèieu el món on-line a  mi m´ha atrapat!!


Compres on-line Si o No??



6 comentaris:

  1. Si!!! I més des que tinc al meu fill. Anar comprar roba o calçat amb un nen de 2 anys es complicat. A més cada vegada hi ha més marques que opten per tenir botiga online, tot i que jo encara en trobo a faltar alguna com H&M. Petonets

    Marta

    http://lookinspiration.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. A mí tb me costó bastante dejarme llevar, pero se hace tan cómodo! sobretodo cuando buscas una talla o color que no aparece!
    Aunque no hay que perder esa esencia de "ir de compras"

    Besos

    ResponElimina
  3. M'agrada molt comprar online, però això és un risc per al meu compte bancari!! jajaja. N'hi ha firmes dubtoses, on les teles i les qualitats no són les millors, però si compres a portals reconeguts tot és genial... Així i tot, jo encara gaudix molt anant de compres tradicionals...

    ResponElimina
  4. A mi me encanta poder comprar desde el sofá, es cómodo y no te peleas con las demás clientas, ni aguantas colas ni nada de nada....

    Besitos

    ResponElimina
  5. Jo soc de les que compra moltíssim online, però també hi ha que dir que aquí a Menorca moltes de les botigues no les tenim, per exemple, de Inditex només tenim un Stradivarius.

    Petonets.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal