divendres, 24 de gener del 2014

6 SOLUCIÓ ALS TALONS IMPOSSIBLES???

Adoro els talons!! bé com quasi totes les fashionistes del món mundial però cada cop els aguanto menys. 
Pel meu dia a dia els tinc ben abandonats i pels cap de setmana i ocasions especials encara els tinc reservats però em costa...
La setmana passada llegint la revista Harper´s Bazaar i havia un article que parlava d´un producte miracle que ajudava a no sentir el dolors dels nostres talons. El producte en questió és diu: Heel No Pain de Biochemistry, 5 minuts abans de sortir de casa polvoritzem el nostre peu i llestos!! ja no sentim dolor de res!!
Quasi és pitjor el remei que la malaltia!! No sentir res no potser pas bo....


Teniu trucs infalibles pels talons??
6 comentaris:

 1. NO LO CONOCÍA, GRACIAS POR EL DESCUBRIMIENTO!

  ResponElimina
 2. mmm no sé jo si refiar-me massa d'aquest producte miraculós, perquè si no sents res, no tens més possibilitats de fotre't de lloros? I d'altra banda, m'encanten els talons alts, però tinc un límit: quan m'impedeixen caminar bé, es queden a la botiga. No hi ha cosa més lletja que dur talons i caminar malament. Petons :)

  ResponElimina
 3. Hola wapa , jo desde fa dos estius hem compro una crema que es diu PEDIRELAX, ara cada cop tinc mes abandonats els talons , pero va haverhi una epoca al estiu que cada dia anava amb talons, i hem posava aquesta crema i aguantava el triple que sense! , aquesta que dius no l'havia sentit mai , pero almenys a mi hem va funcionar ! . JO tambe els tinc abandonats , cada cop estic mes mandrosa i sempre amb calçat comode , justament ara que tinc un blog, jeje. petons i feliç divendres

  ResponElimina
 4. Potser tenim una santíssima butllofa i no ens assabentem fins que arribem a casa? ....com dius tu, encara serà pitjor el remei que la malaltia, jajaja.

  Jo no sé caminar amb talons alts, sóc molt "patosa" i tinc tendència a torçar-me el peu, a part que em fa un mal horrible el dit gros quan porto talons que em fan tirar el peu endavant.
  M'agrada portar talons, però a ser possible amples de i no més de 8cm...i ja m'agradaria poder dur-ne uns de més alts...però estic d'acord amb l'Alícia de que no hi ha res més horrible (estèticament i pel que fa a comoditat) que anar amb uns talons que no et deixen caminar bé.

  Bon cap de setmana! petons

  ResponElimina
 5. Habrá que probarlo pero ¿de precio que tal??

  ResponElimina
 6. Pero que descubrimiento, no lo conocia.

  Bestios

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal