dijous, 19 de desembre del 2013

2 PROPOSTA DE LOOK 3

Dijous i una altra proposta de look. La d´avui molt fàcil i també de fons del vostre closet. D´exemple us he posat un vestit de color vermell que sempre fa Nadal, però també podríeu optar per un LBD o un altre color de vestit que ja tingueu. Un vestit de monocolor sempre és molt més fàcil de combinar:
  1. Vestit Mango
  2. Botines Ash
  3. Bolso Valentino
  4. Arracades i pulsera joid´art
L´he combinat amb unes bontines més canyeres per donar un toc al look, i un bolso petit amb cadena daurada. D´Accessoris unes arracades i pulsera daurades per complementar i fer-lo més sofisticat. La combinació daurat-vermell sempre fa molt nadalenca.
Si feu una compra d´algun vestit penseu com a fàcil que sigui d´un sol color ja que així sempre el podeu combinar amb infinitat de complements i accessoris.

Sou de vestits monocolors??



2 comentaris:

  1. El viernes tuve una cena y exactamente fui muy similar al look que tu propones. Con un vestido rojo y tacones en negro y tachuelas doradas y complementos en dorado. Me gusta mucho ese estilo!!!

    besos


    Por cierto somos de Black Shoes, y estamos ayudando a lanzar la firma de By Rosana, hemos organizado un sorteo en su blog, por si te apetece pasarte!! besoss

    http://byrosaana.blogspot.com.es/2013/12/by-rosana-sortea-la-pieza-emblema-de-la.html

    ResponElimina
  2. Amb lo que m'agrada a mi el vermell!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal