dimarts, 17 de desembre del 2013

5 PROPOSTA DE LOOK 1

Ja tenim el Nadal quasi aquí, comencen les festes i tenim mil àpats, compromisos, els dies assenyalats, sortides nocturnes etc i problema almenys per mi... Quin look em poso??
Durant aquesta setmana us aniré proposant outfits de diferents estils per intentar ajudar-vos i inspirar-vos per aquest nadal.
La primera proposta és un jumpsuit negre amb roba de molt caient ideal per noies de cos recte, sense pit i cinura. Aquest tipus de peces estilitzen molt i servein per amagar panxa etc. És una peça super versàtil tan de dia com de nit, simplement heu de rumiar com la combineu. Si li poseu un càrdigan finet us pot servir pel dia però per la nit li podeu posar una amaricana smoking per donar-li el toc més sofisticat.
  1. Jumpsuit Mango
  2. Sandàlies i bolso Jimmy Choo
  3. Pulsera Joid´art
Un look molt fàcil amb el toc de complements i accessoris daurants. També us faria el mateix efecte amb colors plata ja que els metàl.lics sempre donen un toc molt chic. Les sabates i bolso que he posat surten de pressupost de quasi totes, però volia explicar-vos l´importància de posar-ho complements de bona qualitat i disseny.


Sou de jumpsuit??





5 comentaris:

  1. Me encanta la propuesta, precioso, el mono me gusta mucho y este es muy buena opcion.

    Besitos

    ResponElimina
  2. Tot i que m'agraden no en tinc cap!!

    Petonetsss

    [ART&LIFE]

    ResponElimina
  3. Me encanta tu propuesta Anna... Cada vez me gustan más los monos, son super sofisticados y como tú bien dices con una chaqueta tipo smoking puedes ir divina.
    Un besote,
    Yolanda.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal