divendres, 15 de novembre del 2013

8 CONSELL: MITGES TRANSPARENTS

Un tema polèmic que té les pro-mitges transparents i en contra les mitges transparents. Jo sóc del grup del NO encara que en alguna excepció no les descarto i ja us ho vaig explicar les meves raons en un altre post fa temps.
Però quan veig unes imatges com aquesta m´estiro dels cabells:
Mitges transparents, brillants amb sabata peep toe em supera!! Ho sento per la Belén però aquesta mitja encara li fa efecte de cama més grossa amb el toc brillant!! 
Si voleu evitar l´efecte brillant de la mitja, la gireu i llestos. Tingueu cura amb les costures i la mitja us quedarà "mate" de veritat i evitarem aquest efecte.

Mitges transparents Si o No??


Sorteig Aquí

8 comentaris:

 1. horror!!!! jo només he dut d'aquest tipus un cop en la meva vida i era per una cerimònia, em vaig cuidar molt de que no tinguessin costura i de que fossin mate totalment.... de tota manera, dic no a la mitja color carn jejeje Però s'agraeix el consell de donar la volta, perquè ja se sap que sempre hi ha gent que et pot regalar alguna ;) Petons!

  ResponElimina
 2. Estoy de acuerdo con todo lo que has dicho!!! pienso igual. Lo siento Belén Esteban, pero alguien te lo tiene que decir....

  ResponElimina
 3. Ya te lo he dicho en FB, nunca con un look negro pero en verano o primavera, yo no las veo mal, eso sí, sin brillos.
  La pobre Belén hubiera ido mucho mejor con unas medias negras.
  Un besito,
  Yolanda.
  http://www.elvestidordeyo.com

  ResponElimina
 4. Buff, no sé per què el comentari no se m'ha publicat. Si te'l trobes repetit, et demano disculpes!
  Deia que jo he de fer servir mitges quan vaig amb faldilla, perquè tinc les cames molt i molt blanques. Però no faria mai servir unes mitges brillants (em semblen HORRIBLES) ni tampoc me les posaria amb peep-toes...quin horror!!

  Bon cap de setmana passat per aigua!!

  ResponElimina
 5. A mi lo que me supera es la propia Belen.

  Besitos

  ResponElimina
 6. jeje és que fan mal de mirar!!!
  Petons Anna

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal