dijous, 24 de maig del 2012

31 MITGES TRANSPARENTS SI o NO??

Les mitges transparents estan a l´odre del dia. Em mullo i dic no a les mitges transparents però en faig dos excepcions.
Primera, una cosa són els meus 33 on puc lluir cama, però l´atre tema són els 61 de la meva mare que acostuma a portar mitges transparents, o sigui que la primera excepció pel tema d´edat la puc entendre.
Segona seria si per exemple tenim una boda, estem hiper blanques i fa molt fred, doncs en aquest cas també dic que si però vigilant molt amb el to de mitja.
Unes mitges et poden destrossar un look, molt important aneu a llocs de llenceria especialitzats sempre!! Allà trobareu les mitges més adients al vostre to de pell que estilitzaran les vostres cames i unificarant el vostre color. Per la resta dic no a les mitges transparents.
Si us fixeu totes les divines de l´Hola o les grans celebs van sense, i les que són més grans d´edat porten mitges transparents.
Últimament he llegit que l´estilosa Kate Middleton porta mitges transparents i algunes amb "brillo", i clar ara resulta que algunes fashionistes defensen aquest tipus de mitja. Sisplau que la gent s´informi ja que ella les porta per una raó de protocol de la casa reial Anglesa, mitges i sabata tancada sempre!!
Així que ja sabeu les mitges transparents no són aptes per les fashionistes... almenys pel meu gust no.

Mitges transparents Si o No??
---------------------------------------------------------------------------------

Recordeu que estic de sorteig AQUÍ

31 comentaris:

 1. A mi tampoc m'agraden gens, però estic d'acord amb les teues excepcions.

  Bs de http://swing-sisters.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 2. Ufff, mi respuesta es NO: sólo en casos de extrema urgencia si se tiene la pierna mal con varices, etc... pero no me gustan nada...

  ResponElimina
 3. Nooo i rotund!!! ;)

  Feliç dia!!**

  [ART&LIFE]
  http://theartandlife.blogspot.com

  ResponElimina
 4. JO TAMBÉ DIC NO A LES MITGES TRANSPARENTS!!! Son una mica "Catetilles"!!! no m'agraden GENS!!!

  Petonetssssssss!!!


  http://demodayaloloco.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 5. Pot ser no són ideals però és la manera de poder llluir cames les noies que tenen varius.No s ' ha de ser especialment gran , hi ha noies força jovenetes que tenen aquest problema també

  ResponElimina
 6. No m'agraden gens.... i crec que és millor que encara que estiguis blanqueta, lluir cames que no portar mitges.... A més, els braços es noten amb un color i si portes mitges les cames es veuen amb una diferència molt notable !
  No queden bé !
  Però clar, si tens problemes més importants, s'han de dur llavors.

  ResponElimina
 7. La verdad es que últimamente están vetadas, en los casos que comentas son aceptables, pero en chicas jovencitas, que las he visto y mucho no me gustan nada de nada.

  besos
  www.rosabueso.blogspot.com

  ResponElimina
 8. Hola!!! uff aquest tema es complicadet.... jo per exemple no porto normalment aquest tipus de mitja... però l'altre dia vaig tenir que fer una excepció perquè tenia una graduació i encara tenia fred sense res! vaig optar per unes del mateix to de la meva pell, es clar!! no m'agrada gens la gent que porta aquestes mitjes color moca y després la resta del cos està super blanc!! queda horrorós!! En el cas de les varius, doncs si les defenso, perquè per exemple la meva mare en té... i les ha de dur si o sí!

  Però per norma general jo també dic NO a les mitjes transparents!

  Petonets i bon diaa!!

  lamaryeta.blogspot.com

  ResponElimina
 9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 10. No m'agraden gaire i les que brillen menys, però com dius sempre hi ha excepcions.
  Petons

  ResponElimina
 11. A mi tampoc m'agraden, per això m'he passat tota la primavera portant pantalons, per no haver-me de posar aquestes mitges. Una amiga meva es posa mitges de reixeta amb dibuixos, de color natural, del Calzedonia, pero jo les trobo una mica "quiques". Amb el temps que ha fet, he sigut incapaç d'anar amb faldilles o vestits, m'hauria mort de fred! Com s'ho fan aquestes bloggers que no en porten mai, ni en ple hivern? Mireu el blog de "Con 2 tacones" i ho veureu. En canvi, la Rebeca de "A Trendy Life" les ha portat fins que no ha fet fred, lógicament, y estava tan guapa com sempre.
  Ptons,
  dafne

  ResponElimina
 12. La meva resposta és NO, però clar... sempre hi han excepcions i és de veres que en hivern és precís però sempre tenim que anar en compte amb el color... jo sempre compre aquestes coses a llenceries bones i no a tendes multimarca.

  http://laninetablog.blogspot.com/

  ResponElimina
 13. Hooola a totes!!
  El tema varius no l´he tingut en compte i teniu raó. Jo no en tinc xo conec gent de la meva edat i és un problema.
  Pel que dieu de les bloggers, jo aposto per l´estil Rebeca de Trendy ja que l´altre tema és irreal. No pots fer solarium tot l´any, hi ha l´hivern fa fred i punt.
  Hem de ser pràctiques, fashionistes però dones reals.
  Ptooo

  ResponElimina
 14. Doncs jo dec ser un bitxo raro, però per fer la transició me'n poso, sobretot els dies freds de la primavera. Sóc massa fredolica per anar sense. Això sí, mitges d'aquelles que sembla que no en portis i que s'adaptin completament al to de la pell. Petons!!!

  ResponElimina
 15. Yo tengo una comunion el domingo y estoy blanca... entonces digo SI! pero siempre de tu tono claro...

  ResponElimina
 16. Estic totalment d'acord en que mitges i a sobre amb brillo como qué no... Pero he descobert unes "efecte mate" que no sembla casi que portis, i la veritat és que amb aquestes em trobo còmoda...

  mua guapa!

  ResponElimina
 17. Yo las lleve a la comunión del sábado, para boda o comunión siempre es mejor llevarlas, más en esta época que mis piernas están blancas.


  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 18. Amb brillo no, però transparents de Philippe Matignon, per exemple SÍ. Jo tinc moltes senyals per la cera i em salva.
  Maria

  ResponElimina
 19. Jo si que estic a favor sempre que es nesessitin, aquest diumenge tinc una comunió y estic molt blanca així que portaré mitges d'estiu y per a noies amb varius son ideals fan les cames mes boniques.

  ResponElimina
 20. Jo utilitzo però si fa fred, si porto sabes tancades i si no vull que se'm vegi tan blanca, i sense brillo clar, busco una cosa discreta! en aquests casos crec que et pot fer millorar i tot!

  Per cert estic de sorteig, et deixo link per si t'animes!
  rococoberry.blogspot.com/2012/05/sorteo-giveaway-rococo-berry.html

  petons!

  ResponElimina
 21. A mi no m'agrada com em vec amb mitges clares... em vec molt senyora. No m'agrada com em vec i després que vaig molt més comoda sense !
  Si tinc mooolt de fred doncs m'acabo possant d'aquestes mitges negres tupides, o sino , d'aquestes de colors que es porten ara (color taronja fosc queda molt bé , sino us refieu de mi, mireu la noia del blog Wish Wish Wish... a l'hivern en portava).

  fins aviat!

  ResponElimina
 22. Les mitjes transparents fan la seva funció, com casi tot.

  A més de la que que has senyalat -per edat- i la de protocol -a la Casa Reial Anglesa es poden portar sabates obertes en situacions mol concretes-, també és obligat portar mitjes a events formals, com són un casament, una reunió de negocis importants, una graduació, una Primera Comunió...

  Des de fa anys hi ha mitjes transparents que no es notan i quedan perfectes.

  Les "celebrities" no les portan perqué des de que el disenyadors les deixan els vestits per anar a les festes, están obñligades a portar-lo segons les indicacions de mateix disenyador: Sense mitjes, perqué els vestit sense forro cauent millor d'aquesta manera. I així s'ha estès la mala costum de no portar mitjes a evnts formals. Em de diferenciar entre aquests events, la nostra vida i catifa vermella.

  Una abraçada, Anna.

  ResponElimina
 23. NO ROTUND!!!!

  (excepte per les señores majors de 60 anys)

  ResponElimina
 24. Jo no porto mitges, quan comença el bon temps me les trec i no me les poso més.I no m'agrada gens les mitges amb sandàlies ho trobo poc còmode i òptimament horrorós.La meva mare te 82 anys i l'hauríeu de veure, sense mitges fins el novembre i amb un domini total de la crema l'haurieu de veure, sense mitges fins el novembre i amb un domini total de la crema autobronzejadora.

  un bacio amore

  MAITE

  http://siemprecombinada.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 25. EStic d'acord que hi ha mitges que queden terriblement malament, però home n'hi ha de tot tipo!!

  Jo n'utilitzo molt perquè m'encanta anar amb les cames a l'aire tot l'any però clar es que al Març encara fa freeed!!

  S'han de comprar les que són transparents no massa lluents i semblants al teu to de pell! Llavors si que s'accepten :D

  www.trenditout.com

  ResponElimina
 26. Odio las medias, hace años que no las uso quedan tan mal en las fotos....y en todo HORROROSAS! Pero en tu primera excepción es más que válida. Bss

  ResponElimina
 27. Jo estic d'acord amb tu: les he hagut de portar un parell de vegades aquest any però sempre amb sabata tangada i sense brillos. Trobo bastant horterada (a no ser que sigui necessari) portar a l'hivern mitges transparents.

  Un petó guapa!

  ResponElimina
 28. Me encanta porque todos llaman a Microsoft por Micro$oft, como si las empresas no estuvieran

  hechas para, justamente, ganar dinero.Algún día hablaremos de los motivos para llamarle

  PP$OE, al partido único espanol.
  soldes

  burberry Femme

  soldes

  burberry pas cher

  soldes

  burberry france

  Bolsos

  Longchamp de marca online

  Bolsos Longchamp online

  espana

  Bolsos Longchamp

  baratos

  Bolsos Prada de

  marca

  ResponElimina
 29. esta clar que a les dones no us agraden les mitges, be, doncs, no se si ho sabeu, pero al cas de molts homes, com yo, ens encanten...no nomes com queden, si no la seva textura i suavitat, em sembla una prenda super erotica i elegant i trovo molt trist aquesta devaluacio que totes feu, em sembla molt mes horrible, una cama nua amb savates elegants i un bon vestit o faldilla, que una amb mitges, encara que porti sabates overtes, ara s´en fan sense cap costura, i escolta, per ficarte una cosa mate, ya ves sense,i prou...pero que em sembla molt ordinari, la veritat, les mitges fan cualsevol cama ,espectacular i sensual...i especialmente les que tenen brillo...ens tornen bojos als homes...es la veritat,.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal