diumenge, 18 d’agost del 2013

7 PETITS TOCS D´ESTIL-93

Un diumenge més continuo amb els meus consells d´estil i estètics que a vegades totes i tots cometem!!!
Avui una foto com sempre per il.lustrar el tema...
Avui el meu toc d´estil és per la preciosa princesa Charlene. No entenc aquesta mania de la gent que estan massa blanques en posar-se vestits nude que no contrasten ni afavoreixen gens.... Sembla que estigui morta!!

7 comentaris:

  1. Estic completament d'acord amb tú! Malauradament hi ha masses "celebrities" que cometen la mateixa errada. Amb la quantitat de diners que tenen i segur que estaràn assesorades per algú, no ho entenc. Bon diumenge! Una abraçada.

    ResponElimina
  2. A mi el color nude només m'agrada en petites dossis, la veritat és que no li veig la gràcia a aquesta tonalitat, crec que no aforeix.

    Petonets

    ResponElimina
  3. La verdad es que a las personas rubias y blancas no les favorece mucho, pero a mi que soy morena tampoco, por mi tono de piel me queda fatal y no lo utilizo nunca.

    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  4. La veritat és que no li queda gens bé... si el vestit haguès sigut igual però en negre, platejat, verd esmeralda o vermell, li haguès quedat preciós.

    un petó!

    ResponElimina
  5. M' encanta el teu blog!! L' he descobert per ig et segueixo...
    Abalorioqueen.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Es un color que no favorece mucho. Carolina sigue teniendo mucho estilo.
    Besos

    ResponElimina
  7. Jo sóc blanquíssima i sé que els tonos nude no afavoreixen, però per auna altra banda estic farta de que tot el mon es fique amb la meua pell blanca i tinga que estar morena sí o sí. No vull ni puc ser morena de pell, i tampoc m'agrada que per això me limiten els colors que puc dur. En aquest cas trenco una llança a favor de la Charlene per atrevir-se a dur este color.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal