dimecres, 29 de maig del 2013

6 HELP ME!! ARRUGUES AL VOLTANT DELS LLAVIS

Avui us post molt ràpid i d´ajuda bloggera! Als meus 34 anys no he fumat mai però l´edat, stress, sol etc estan començant a passar factura a les arrugues del meus llavis i el temible "código de barras" ha començat a aperèixer:

Diuen que les fumadores tenen més risc d´aquest tipus d´arrugues, però ja us dit jo que depent de moltes coses i de la famosa genètica.
Així que avui us vull demanar la vostra ajuda per saber quins trucs, cremes o el que sigui feu servir per prevenir aquest tipus d´arrugues.


M´ajudeu???


Recordeu que estic de sorteig AQUÍ

6 comentaris:

 1. Bon dia guapi!
  Perfilar con ácido hialurónico (pero sin pasarse claro...), pues una vez que ya estan marcadas, se quedan para siempre y van a peor.
  Besos! ;)

  ResponElimina
 2. Ni idea...a mi m estan apareixent també pero als costats dels llavis i crec que a part d alguna bona crema, l unica solució es resignarse i cuidarse, no?
  Boooon dia guapa!

  ResponElimina
 3. Lo siento, yo para estas cosas soy 0, yo voy camino de 34 también, así que estaré atenta a las respuestas! :)

  besos
  http://rosabueso.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 4. hola preciosa
  jo tenc 35 quasi 36 anys, he fumat(no molt,però si que he estat fumadora per 5 anys) i t'he de dir que no tinc codi de barres. El que m'està anant molt bé i he de fer post per al blog per compartir la meva experiència, és la radiofreqüència. NOmés duc 4 sessions i no et pots imaginat quina milloria he notat
  petonets

  ResponElimina
 5. Tal i com apuntava l'Encarna opino que la radiofreqüència és una molt bona opció, també ajuda alguns tracaments nocturns a base de retinoids, ara bé jo els retinoids no els he provat e però tinc amigues que sí els hi ha funcionat. Petons!

  ResponElimina
 6. JO m'ompliria amb ácid hialuronic, que es reabsorbible i no té
  efectes secundaris, i el resultat es bó, pots probar-ho
  tinc amigues que sho han fet, jo de tant en tant m'ho faig per
  reomplir els llavis, i no fa mal!!

  petons

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal