dijous, 16 de maig del 2013

13 EXCESSOS DEL PHOTOSHOP

Fa molt de temps ja vaig fer un post molt crític aquí sobre aquest tema.
No puc entendre que per vendre revistes, tenir més visites al blog o per publicitar una gran campanya s´hagi d´agafar a la famosa de turno, passar-li un corrector estrany per tot el cos i modificar-li el rostre, cos, color de pell etc...
Un exemple clar és la nova campanya de HM amb Beyoncé. Sisplau alguna persona es creu que està així d´estupenda amb un biquini de 20€???
No entenc com ningú fa res sobre aquest tema ja que personalment em sembla publicitat enganyosa, i fa mal a molta gent que malhauradament s´ho acaba creient.
Avui us deixo un report del diari ABC que vaig veure aquesta setmana on han fet un recopilatori sobre els pitjors photoshops de les famoses, veure per creure!!

Esteu a favor del photoshop? en contra??

13 comentaris:

  1. Siempre pasa... Al final la realidad no se ve reflejada en las campañas y es una pena!

    ResponElimina
  2. Trobo bé que s'utilitzi per petits retocs, però treure braços i melics es passar-se.
    S'hauria d'utilitzar amb més cap.
    Petons

    ResponElimina
  3. Com tot...un ús responsable per petites imperfeccions em sembla bé..(i no com als exemples de l ABC...com dimonis t oblides d un braç???)
    BOOOOOOOON DIA!!!!!!!

    ResponElimina
  4. Hola guapa,fa temps vaig escriure un post xerrant d'aquesta polemica.em sembla fatal fatal l'ús abusiu del Photoshop.m'agrada com a eina per a crear alguna cosa artística però de CAP manera per fer anuncis publicitaris...es pensen que som idiotes?
    Petons bonica

    ResponElimina
  5. jejeje, bueno, corregir alguna cosa està bé, el que no m'agrada és que facin més primes a les noies, i en el cas de la Beyoncé no ho han fet, no? perque jo la veig bastant curvilinia, nooo?

    ResponElimina
  6. Ya ves.... esta chica canta como un angel pero no es precisamente un cuerpazo sin imperfecciones y mira que la primera que no soy perfecta soy yo, pero se pasan alisandoles el cuerpo como si fuera el pelo....
    http://theartist-mona.blogspot.com.es/2013/05/red-flower.html

    ResponElimina
  7. De veritat el problema es que queda bé amb un biquini de 20€? Què hi té a veure el preu? Sincerament cada dia et tornes més anti marques lowcost... i no m'agrada. La gran majoria de les mortals és on podem comprar!
    I... sobre el Photoshop en aquest cas no el veig tan bèstia! Li han tret cel·lulitis i tal però... curves no (al menys no en excés) i això és el que m'agrada!
    Marta

    ResponElimina
  8. Bueno el articulo no tiene desperdicio, me ha encantado, que bueno que es.

    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  9. Ens deixem enganyar con xinxos, sempre hi ha gent que creu en la publicitat!

    ResponElimina
  10. Anna!
    Jo també m'he fixat amb aquesta campanya publicitaria. La Beyoncé está a totes les parades d'autobus de Barcelona, vestida de H&M. I si! Es veu super retocada, massa que perd naturalitat i es veu com una nina de dibuix.... La veritat es que no m'atrauen gens les fotografies amb la Beyonce, no és el meu estil!!

    Una abraçada enorme!!!!

    ResponElimina
  11. Jo tambe compro quasi tot a HM, pero pretendre pensar que una tia com la Beyonce, capaç de gastarse una millonada en una barbie vestida de diamants per la seva filla de mesos, porta bikinis HM es absurd!!!

    Pel que fa al photoshop, les mateixes artistes s'hi haurien de negar, elles ja han triumfat amb els seus cossos, no cal dissimular res!!!

    I tu, de marquista no tens res, i qui no ho sapiga veure que visiti blogs com Con2Tacones per veure la diferencia

    Petons
    HysteriaDeLuxe

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal