diumenge, 28 d’abril del 2013

9 PETITS TOCS D´ESTIL-77

Un diumenge més continuo amb els meus consells d´estil i estètics que a vegades totes i tots cometem!!!
Avui unes fotos com sempre per il.lustrar el tema...
Verònica Echegui és preciosa!! Però no té pit i clar les que no tenim pit ens hem de fixar molt bé quin tipus d´escot ens posem o bé utilitzar un bon sostenidor com faig jo a vegades, ja que alguns fan miracles. El mateix passa per les que tenen mooolt de pit que han de ser molt curoses per no caure en la vulgaritat.

Teniu en compte aquest toc d´estil??

9 comentaris:

 1. A la hora de vestirme una de las cosas que tengo en cuenta es el sujetador que voy a llevar, según el escote que lleve utilizo uno u otro. Tengo una talla normal de pecho, pero no me gustan los escotes muy pronunciados me veo demasiado evidente y prefiero algo más sutil. Un petonet

  http://cheapchichurra.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 2. ¿Creieu que queda malament?
  Jo tinc els meus dubtes!!
  Si es pot permetre el luxe d'anar sense sostenidors, perqué res li penja,endavant! Una altra cosa es que una mateixa no es senti segura de mostrar-se amb poc pit, que en aquest cas vec que la Veronica no té cap problema. Si no hi hagués diversitat sería tan aborrit !!!
  A més,el "poc pit" sempre es elegant !

  Jo tinc poc pit, més o menys com ella, i he de reconeixer que molt pocs cops m'he atrevit a anar així...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Doncs jo crec que si li queda malament ja que li miren una per cada costat!
   Marta

   Elimina
 3. Jo si, que tinc molt de pit i quasi res queda be.

  ResponElimina
 4. jo crec que ajustat pot quedar molt bé a les noies amb poc pit, però hagués optat per un escot més tirant a recte... Tot i així el vestit en general és molt maco!!

  www.monetespintades.blogspot.com

  ResponElimina
 5. jo, com que tinc el mateix problema, vaig molt amb compte ;)

  ResponElimina
 6. Tens rao, tots els escots no van amb tots els pits...

  petons

  ResponElimina
 7. En aquest cas no estic d'acord amb tu. Crec que el vestit li queda molt bé, i el fet que tingui poc pit i s'atreveixi amb un vestit d'aquestes característiques demostra que és una noia sense complexes. Tant de bo totes ens sentíssim així de bé!
  Petons
  Maria

  ResponElimina
 8. Yo creo que debería de ir con sujetador, quedaría mejor.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal