divendres, 5 d’octubre del 2012

23 EXCÉS DE TENDÈNCIES-10

De tant en tant us porto alguna "celeb" de look molt estrident i víctima del fashionisme. Avui em dol molt posar de nou a la Paula Echevarría, però s´ho ha guanyat a pols ja que no tinc com analitzar aquest look. La foto està extreta del seu blog concretament d´aquesta setmana. Casi tothom adora a la Paula però jo de veritat que no ho entenc. Quin mèrit té tenir diners, que tothom et regali la ropa més IN i posar-se totes les tendències d´hivern juntes? O potser sempre li agrada tot?
 
Aquí la Paula s´ha passat, de fashionitsta s´ha convertit en fashion víctim total!! Sembla un lookbook de firma lowcost!!. La veritat és que el look li queda bé perquè té molt bona base, però si l´analitzem a fons ens trobem: Les sneakers clon Marant, la mini de pell, la parka amb mànigues de diferent teixit tan de tendència i clar como no de color verd militar, el bolso satchel i no entro amb els accessoris. Masses tendències juntes en un look. Sóc conscient que la Paula té un blog i que cada dia ha d´innovar però anar a la moda i ser cool no és això, és adaptar les tendències a la nostra personalitat i estil.
Creieu que la Paula ha perdut l´estil del principi??

23 comentaris:

  1. Hola!!
    Hi ha looks de la Paula que m'agraden molt, però hi ha altres que gens i més últimament, que com bé dius va massa a la moda!
    El look no em desagrada, potser al meu gust lo que li falla és les mànigues dorades de la jaqueta militar, pel dia a dia no m'acaba d'agradar. Les sneakers m'agraden molt i la falda es preciosa!


    un petó

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb tu. Mira ella ens mostra una cosa que no és real, com és el que cada día pugui estrenar robeta nova, es que la gent no sap que la majoria de coses se les regalen????per promocionar les firmes???m'estimaria més que actualitzàs el blog dos o tres pics per setmana però que mostràs roba seva, sense cap pretensió de mostrar-nos una cosa irreal.
    La veritat es que gairebe no mir el seu blog,perquè m'he cansat de veure com sempre xerra de les mateixes firmes....
    petons

    ResponElimina
  3. Pensé exactamente eso, cuando la ví dije ... TE HAS PASADO MUCHO porque en esta foto no se aprecian bien las mangas de lentejuelas, a parte que yo lo siento pero no le veo la gracia a las zapatillas arreglada.

    ResponElimina
  4. Bon dia!!

    Totalment d'acord... Sembla un mono de fira! ;)

    Bon cap de setmana!**

    [ART&LIFE]

    ResponElimina
  5. A mi también me sobran piezas! Menos es mas...
    Spanishcoolhunterb.

    ResponElimina
  6. La verdad es que lo veo y no se por donde cogerlo.

    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  7. Les sneakers no són un clon Marant...són les de veritat!! No hi ha com tenir calés...Un look massa estrident per el meu gust, tot el que porta per separat es podria salvar però tot junt sembla un arbre de nadal, estic totalment d'acord amb tu!!

    ResponElimina
  8. Perdoneu per l´error acabo de veure que són les autèntiques de Marant. Quanta raó al comentari!!
    Us deixo amb l´enllaç del look publicat avu:
    http://paula-echevarria.blogs.elle.es/2012/10/05/basic-outfit/
    Ella l´anomena bàsic outfit... Sense comentaris

    ResponElimina
  9. sort que almenys va conjuntada... entre les Kardashian i la Echevarría, no perdones una! (a mi tampoc m'agrada, gens)


    petons!

    ResponElimina
  10. A mi la veritat és que no em desagrada tant aquest look, però és cert que no segueixo a cap d'aquestes noies conegudes que s'han fet blocs perquè no m'aporten res. M'estimo més les anònimes. Un petó

    ResponElimina
  11. GABY
    HOLA ME ENCANTA EL LOOK DE PAULA SOBRE TODO LA CHAQUETA BUENO PUEDE SER QUE ALGUNAS VECES NO TE GUSTE PORQUE NO SEA TU ESTILO O EL MIO PERO ME ENCANTA SU BLOG Y EL TUYO. TAMPOCO ME GUSTO MUCHO TU BLOG DE AYER POR LAS BOTAS PORQUE NO ME LO VEO A MI PUESTO
    BUENO TE SIGO
    BESOS

    ResponElimina
  12. Paula me gusta como viste, pero es verdad que aveces se pasa un poco. La chaqueta con lentejuelas sobra.
    Buen finde
    Besos

    ResponElimina
  13. Normalmente va muy correcta, pero si, la chaqueta le sobra, bueno mas bien las mangas....

    xσxσ

    Δngye мιℓℓeг...❋
    http://angyemiller.blogspot.com/

    ResponElimina
  14. Le suele pasar últimamente, que se pone todo!

    ResponElimina
  15. Me hace gracia porque yo cuando entro cada día la veo siempre correcta,es verdad que hago una "visual" muy rápida.
    Pero hasta que no te paras un momento y vas mirando cuántas cosas lleva encima no me doy cuenta de que efectivamente se pasa. A pesar de todo esto, a mí me gusta y mucho, no sé si porque me cae bien, si porque en general todo le queda bien o porque siempre (o casi siempre) lleva cosas bonitas (aunque con combinaciones a veces excesivamente extravagantes...).
    Me gustan mucho estos post porque realmente a mí me haces reflexionar, te paras a pensar si en moda todo vale (yo creo que no) y sobre todo, que no por ir "a la moda" vas bien.
    Un besazo,
    Yolanda.

    ResponElimina
  16. L'únic que descartaria de l'oufit és la parka amb les mànigues d'strass, però si fos del mateix teixit no trobo que sigui un look carregat, sinó molt juvenil i efectivament, a la moda.

    A mi la Paula m'agrada, i entenc que no és una egobloguer normal i que les firmes se la rifen, no veig res de dolent que faci de maniquí. Forma part del seu treball al seu blog, i tot i que si que hi ha looks que em poden agradar més que d'altres, crec que sap mantenir un blog que cada dia té més seguidors.

    Una salutació!

    ResponElimina
  17. Bueeeeeeno, aceptamos pulpo.
    Un mal dia el pot tenir qualsevol i tot i aix la noia te tanta perxa (i es tant maca) que casi li perdono...jajajaja es que em cau bé! que hi farem!
    BONA NIT GUAPAAAAAAAAAA!!!!!!

    ResponElimina
  18. doncs justament aixo pensava jo, en veure el outfit d'avui que ella la titulat basic, per mi aquest si que es per caure de cul, el que has posat tu per mi es salva i me'l posaria, pero el de les sneakers vermelles , leggings negres de polipiel, i la jaqueta militar, per mi es too much! .
    si que ultimament es posa masses coses a sobre, ultimament es masa del mateix, i mira que abans m'inspirava moltisim ... !!

    ResponElimina
  19. Anna,
    Tens tota la raó, moltes vegades no cal posar-s'ho tot a sobre per anar a la moda.
    Bon dissabte!!
    http://thelittlethingsbyolga.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  20. A mí nunca me ha gustado mucho Paula Echevarría... Y tienes razón, no tiene mucho mérito ser "icono de estilo" cuando tienes dinero y ropa regalada.

    ResponElimina
  21. Si que és veritat, hi han massa tendències juntes, i damunt no massa ben combinades.

    ResponElimina
  22. Jo la veritat és que em solien agradar els estilismes de na Paula, però darreramente no massa ... com dius és passa al dur un munt de tendencies totes juntes.

    Una abraçada.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal