dissabte, 20 d’octubre del 2012

9 BODA REIAL A LUXEMBURG

Els dissabtes no acostumo a publicar, però avui és excepcional ja que tenim boda reial. Tinc unes ganes de tenir ja l´HOLA a les meves mans!!
Us deixo amb algunes de les fotos extretes de la web de Hola i Vanitatis. La núvia impressionant vestida de Elie Saab. Les convidades no m´acaben de convèncer la majoria, Letizia molt guapa i chic, estrany en ella, però com sempre la meva admirada Carolina s´emporta el meu 10 vestida de Chanel:









Ja veieu una boda de prínceps i princeses...

9 comentaris:

  1. Para mi gusto Carolina la mejor! A nuestra princesa no la he visto demasiado favorecida con ese sombrero o pamela deberia haberse puesto un tipo casquete.

    Bss
    vistetedeseda.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Carolina esta espectacular, el detalle de los guantes me ha encantado y Leti la veo preciosa, muy sofisticada al que veo viejuno es al principe

    ResponElimina
  3. El vestit de la nuvia és espectacular! M'encanta!

    un petó!

    ResponElimina
  4. El vestit de la núvia és preciós. De totes les convidades "reials" sense cap mena de dubte el meu preferit és el Chanel de la Carolina.
    Petons,

    Avui al blog: Cuir "xic"- prendes i complements indispensables.
    http://thelittlethingsbyolga.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. hola!! doncs si, la nuvia guapisima! i la Leti tb anava mona no?? lo que pasa es que la pamela no era massa gran?? per mi el millor vestit que ha lluit a algun casament reial és el d'estil hel.lenic en color blau que va portar al casament del princep de Grècia!
    I la Carolina anava molt alegant! tot i que aquesta dona sempre ho és! weeno... excepte al casament de la Leti i el príncep que no anava gens afavorida amb aquell cabell que portaba...

    uiii a mi m'encanten els casaments i sempre hem trago tot lo relacionat amb ells a la tele! jejeje ara m'he enganxat al programa de Divinity de les nuvies! jejeje

    petonets

    lamaryeta.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Doncs a mi Letizia no m'ha acabat d'agradar, trobo que l'abric és massa recarregat. Carolina impressionant. I Mary també m'ha agradat molt, trobo que sempre encerta.
    Ptons
    Maria

    ResponElimina
  7. Carolina impresionante, me encanta todo lo que lleva y por supuesto con guantes, qué preciosidad.
    Leticia me gusta mucho, creo que está muy guapa pero le hubiera puesto un casquete o algún tocado tipo el de Máxima para que la estilizara más al lado del príncipe.
    Y también me gusta Máxima, me gusta que haya elegido una falda y una blusa con un pedazo de tocado...
    Por cierto, qué horror me parecen los trajes militares de gala, ya sé que es tema de protocolo pero me parece horrible.
    Besitos,
    Yolanda.

    ResponElimina
  8. carolina me ha gustado mucho, leticia también me parece muy acertada...pero vamos que con el presupuesto de las casas reales pueden hacer maravillas!!

    http://glamourporcuatrocostados.blogspot.com.es/

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal