divendres, 31 d’agost del 2012

17 EL SHORT- MUST D´AQUEST ESTIU

Sense cap mena de dubte el short ha estat el must d´aquest estiu. De fil, denim, de print o monocolor aquest ha reinat en els nostres looks de streetstyle tan de dia com de nit.
Durant els meus looks ja us he anat proposant idees de com portar-lo aquí o aquí però si una cosa tinc clara és que m´agrada més amb ballerina o sandàlia plana més chic, i que si ens posem talons millor que siguin cunya. I de pas que la part de dalt sigui de màniga llarga o 3/4, ja que sempre aconseguireu looks més estilosos ja que si ensenyem cama no cal ensenyar res més!!
Avui us he preperat un recopilatori de looks de la Paula Echevarría lluin shorts. Alguns diuen que és una it girl però a mi particularment em sembla cada dia més un producte de marketing:





Si analitzem els outfits ella també segueix la meva idea-pauta del menos es mas en questió d´ensenyar. Trobem propostes i  idees de looks més casuals pel seu dia a dia i algun de més sofisticat per la nit. El shorts també han estat el must del seu closet.

Han estat els shorts la vostra peça imprescindible d´aquest estiu??

17 comentaris:

  1. Los shorts ya son un basico en nuestros armarios.
    Besos

    ResponElimina
  2. No soc gaire de shorts, especialment post embaraç pero el cert es que la xiqueta els llueix com mai. I no em sembla un producte de marketing, es una noia tant maca que em costa trobarli defectes! :)
    Bon cap de setmana guapa i BON DIAAAAAAAAA!!!

    ResponElimina
  3. La verdad es que le quedan genial, yo no soy muy de short, aunque a veces tambien los utilizo, pero es cierto que los prefiero con sandalia plana, en todo caso con cuñas.



    Besos

    http://rinconcreacion.blogspot.com

    ResponElimina
  4. Estic totalment d'acord amb les teves prospostes i que "ensenyar-ho tot" és una vulgaritat.

    De tota manera, els shorts al estiu m'en esemblant una prenda de platja.

    Una abraçada, Anna i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  5. Els shorts han estat presents totalment en la meva maleta i en el meu dia a dia! Ben complementats per la nit també queden espectaculars! ;)

    ResponElimina
  6. No sé per qué, quan he vist la primera foto m'he pensat que eres tu ! jajaj
    Que t'havies animat a fotografiar els teus looks .

    un petonet!

    ResponElimina
  7. Sí, la veritat és que els shorts estàn "a la orden del día"! Tota la raó! ;)

    Mua guapa!

    ResponElimina
  8. No ho sé, és cert que sempre porta marques molt concretes, però a mi em sembla que té molt d'estil. Penso que se n'adonarà i farà un canvi aviat. Potser no és una it-girl, però és molt millor que la del Casillas, que no té ni bon gust.

    ResponElimina
  9. els shorts son també el meu must d'aquest estiu, els he utilitzat per a tot...
    i sí, aquesta xica és una persona-publicitat... ja no sé ni d'on ha ixit... sabem que és la dona d'un cantant però que més? " el blog de Paula" ha passat a ser més persona que ella mateixa... :-(

    http://laninetablog.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  10. totalment!! els shorts formen part del meu dia a dia a l'estiu!! però la veritat es que m'agraden tant que els utilitzo també durant la resta de l'any, amb una mitja tupida y una bota alta! m'encanten!! jejeje

    i quant a la Paula, jo sols he de dir que soc fan total d'ella i dels seus looks!! sempre va perfecta, perquè te un do especial per combinar tots els estils! i peçes low cost amb altres de firma!! suposo que dius que es un producte del màrketing per lo de les campanyes publicitàries que fa de Blanco, etc no?? jo suposo que aprofitant que té roba d'ells, doncs l'ensenya perquè a més li agrada no?? no see... jo no veig just que la gent la critiqui tant! i a part de ser una noia molt estilosa, es una gran actriu! no només es "dona" de...

    però weeno, totes les opinions son vàlides en aquest món!! s'ha de respectar l'opinió de tothom, i jo respecto les vostres!

    petonets i molt bon cap de setmana!

    lamaryeta.blogspot.com

    ResponElimina
  11. Has dado en el clavo, los shorts han sido mi prenda fetiche este verano, de todos los colores y formas, más sencillos y básicos, y algunos más elaborados, pero siempre, siempre y siempre, han ido acompañados de blusas o básicas sin escote y no muy ajustadas, es una de mis máximas para no pasarme de la raya a la hora de crear estilismos con los shorts, que hay cada una por ahí que...


    Besos y abrazos

    V. Mirasol de 'SERENDIPITY'

    ResponElimina
  12. El short es fantastico me encanta y ademas se utiliza para todo el dia si tu quieres.

    Bss
    vistetedeseda.blogspot.com

    ResponElimina
  13. Hi han looks de Paula que m'agraden i d'altres que no. Dels que posses em quedo amb l'últim

    ResponElimina
  14. hi han outfits decents i daltres horterilles, me'l miro diariamet perque hi han alguns coses que m'agraden

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal