dimecres, 11 de juliol del 2012

24 PROTECCIÓ CABELL DE CARES AL SOL HELP ME!!

Quan anem a la platja ens protegim la pell amb la millor crema solar, ens vestim amb un bon look, busquem la millor cala del món... però algú pensa que el cabell també s´ha de protegir i més quan portem metxes.
Jo sóc un desastre per aquestes coses, així que opto per fer-me un monyo-cua i quan arribo a casa si tinc temps em faig una bona mascareta reparadora-hidratant.
He provat dos línies de bona cosmètica pel cabell: Kerastase Soleil i L´Oreal Solar, però cap dels dos em convenç. Cares, massa constància i els resultats no em maten:

Em podríeu ajudar??

Quins productes de protecció solar del cabell feu servir??
---------------------------------------------------------------------------------

Recordeu que estic de sorteig AQUÍ

24 comentaris:

 1. jo aquests dies que estic a casa, vaig tot el dia provant mascarilles pel cabell...la de LUSH no està malament (Spa, crec que es diu) i la de TResemme del mercadona dona bons resultats, relacio qualitat preu.
  Si estas un dia a casa tot el dia, deixatela posada al mati i treu la a la nit, jo ho faig de tant en tant i em funciona!
  BON DIA GUAPAAAAAAAAAAAA!!!!

  ResponElimina
 2. Jo també he usat la Kérastase, i aquest any he passat de comprar-la,és tan cara!
  Si tens temps a mi em va bé, deixar-me tot el matí, la de Fructis Garnier reparación total. I cada setmana Maskintense de Kerastase.
  Bss
  Maria

  ResponElimina
 3. Els 12 messos de l'any faig servir una loció de aquesta línia de Kérastase i per anar a la platja, com que mai estic al sol amb una bona pamela ja em va bé.

  Una abraçada, Anna.

  ResponElimina
 4. El sábado empiezo mis vacaciones y tengo que comprar la protección. Hoy voy a la peluquería para ver que me recomiendan. ya te diré
  Besos

  ResponElimina
 5. Me gusta mucho tu blog pero lamentablemente no domino tu lengua, no ha posibilidad de que lo edites tambien en castellano

  ResponElimina
 6. Hola, jo vaig molt i molt al sol, tant a la platja, a nedar i tb en barca i faig submarinisme. Per això em cuido molt els cabells i la pell. T'he de donar les gràcies pq m'he comprat el REPAVAR de rosa mosqueta i és genial. Ja l'he recomanat tb.
  Per als cabells faig servir una crema definidora de rissos de GLISS, una que no s'ha d'esbandir, i me la poso dp de cada rentat, tot l'any. Seguidament m'asseco amb el difusor. Et poso el link:
  http://www.gliss.es/producto/nutri_rizos/crema_definidora.asp
  Cada setmana em faig una sessió de mascareta tb de GLISS, tb per a rissos. Un consell per a les mascaretes: us heu de posar un gorro de plàstic per tal que els cabells no s'assequin i la mascareta actuï. Amb els cabells secs el producte no fa res. Jo me la deixo com a mínim 20 minuts.
  Espero que et serveixin els meus consells.

  Dafne

  ResponElimina
 7. Gràcies pels consells i pels mails rebuts. M´apunto tot probaré a veure que faig.
  Lo que me pides de la lengua, encima de la página del blog hay un tradcutor de idiomes, y creo que va bastante bien.
  besos

  ResponElimina
 8. Muy importante cuidar el cabello.

  Besos

  http://rinconcreacion.blogspot.com

  ResponElimina
 9. Uff En aquest tema vaig perdut! Es lo bo de ser un home amb el cabell curtet! :-)

  'Me visto solo' [Man] - mevistosolo.blogspot.com

  ResponElimina
 10. Hola!! jo he probat un esprai de la casa babaria per posarte'l mentres prens el sol, i va força bé! També vaig probar un fa bastant de temps fet a base de nou de macadamia i era molt bo també, lo que passa és que no l'he tornat a trobar enlloc! però aquest de la babaria a mi ja m'està bé!

  Noies, aprofito per comentar-vos que avui al meu blog lamaryeta.blogspot.com hi ha un nou post! si voleu pasar, ja sabeu!!

  petonets

  lamaryeta.blogspot.com

  ResponElimina
 11. Jo últimament no em poso res de res...quin desastre...

  ResponElimina
 12. Jo faig servir un spray de Bottega Verde, que és protector i la veritat és que m'agrada molt. Es posa abans i durant i a mi em va be. http://www.bottegaverde.es/solares/bano/cabello/sol---spray-protector-para-el-cabello-con-proteinas-de-trigo-betacaroteno-y-filtro-uva-(100-ml)--106815.html
  Salut!

  ResponElimina
 13. Kerastase de tota la vida!

  http://marblavablog.blogspot.com/

  ResponElimina
 14. Jo no vaig molt a la plataja i, en conseqüència no ulitizo productes de protecció pel cabell... però tot just avui al blog de la Paula Echevarría comenta que ella utilitza l'spray aquest de Pantene i que li va molt bé! no sé si será veritat o diu perquè es imatge de la marca... de tota manera no es una marca molt cara així que per provar no es perd res!
  un petó
  http://www.mariaslasdos.com/2012/07/colorful.html

  ResponElimina
 15. jo no tinc problema, bueno almenys no he vist mai que se'm faci malbé, no noto cap deteriorament la veritat, així que no et puc ajudar :(


  petons!

  ResponElimina
 16. hola jo fa dos anys que faig servir un de la marca Schwarzkopf linea solar en spray , costa 12 euros i hidrata molt el cabell, inclus si tel vols posar a forma de mascarilla un dia que no prenguis al sol, jo quan mel posu hem noto la diferencia ....... pero cada cabell es un mon!

  sara.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal