dissabte, 31 de març del 2012

18 RESULTAT SORTEIG NAF NAF PRIMAVERA 2012


Finalment he pogut celebrar el sorteig!!!!
Vaig rebre un total de 140 comentaris, i tots han estat vàlids.

Molts de comentaris, però el vestit o el mono de lli s´ho valien!!! Finalment la guanyadora és la número:
La guanyadora és la Carme Modol!! em poso en contacte amb tu de seguida!!

Donar les gràcies a Naf i Naf per haver fet possible aquest sorteig, i esperar repetir en breu!!!

18 comentaris:

 1. ¡Enhorabuena a la ganadora! gracias por el sorteo.
  Besos

  ResponElimina
 2. Sóc seguidora del teu blog i la veritat que no m'havia atrevit a comentar mai (diria). Doncs volia felicitar-te pel gir que ha fet des de finals del passat any ja, he de confessar, que estic enganxada a les seccions de look, les tendències i la cosmètica.
  Et volia proposar un "repte":
  El repte és fer un post sobre fons d'armari (si sé que ja fa temps en vas fer un però...) m'agradaria que fos un fons d'armari estacional, és a dir, de primavera! Es que últimament em trobo amb el problema que tinc moltes coses i res amb què combinar-ho i l'antic post de fons d'armari és poc centrat i massa ampli potser i ... la veritat que penso que si no tenim un bon fons d'armari quèiem en el problema del fashion victim i anar totalment de tendència tots els dies.

  ResponElimina
 3. Hola Marta, gràcies mltes gràcies.
  El tema del fons d´armari és molt complicat. Em fa gràcia quan una it parla de fons quan té una vida "no real!.
  Espero que llegeixis el comentari, xq no m´envies un mail així t´intento ajudar. Crec que depent molt de cadascú: la professió, el dia dia, el que acostumes a fer els caps de setmana, si acostumes a sortir molt etc... A mi em costa molt i molt també. A vegades obre l´armari i no trobo res, quan tinc un munt de roba... això vol dir que moltes vegades comprem compulsivament i ni valorem la peça, jo ho veig així.
  Ja em diràs!!!
  ptoo

  ResponElimina
 4. De fet no és que necessiti ajuda sino que tenia ganes de comparar els teus "imprescindibles" amb els meus ja que penso que tens molt criteri i sempre va bé agafar idees!

  ResponElimina
 5. Hola Marta et faig el meu llistat de fons d´armari primaveral.
  -Una trench camel i una jaqueta Denim
  -Denim pitillo clar i un pantaló pitillo Denim Blanc.
  -Camises, Bruses i Una camisa Denim
  -Molts Fulards, donen molt de joc sempre de colors pastels.
  -Ballarines, converse.
  -Vestit llarg
  -Faldilles....

  Jo amb això tiro de veritat. No m´he comprat res de color pastel xq aquesta moda va i bé, xo amb els compla
  ements jugo. I pel que fa a la roba lookworking aprofito la d´hivern canviant jerseis coll alt per bruses, i posant blazer de més estiu. Canvio botes, per ballarines i llestos.

  Molt esquet el meu resum xo poca cosa més.
  Feliç diumenge!!

  ResponElimina
 6. Oh !! Que bé !!! Moltes gràcies !

  Ara et contestaré el correu electrónic !

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal