dilluns, 23 de gener del 2012

23 CONSELLS i IDEES ÚTILS PER ESCOLLIR VESTIT DE NÚVIA

Començo setmana amb un post diferent ja que tinc algunes seguidores que m´han demanat consell. No sóc personal shopper ni estilista , però crec que tinc sentit estètic i pràctic per opinar, a més d´haver-me casat ja!! (EL MEU LOOK) Així que us he prepera´t un resum de consells i idees que us poden servir per escollir el vostre vestit de núvia.
  1. Començar a fer ruta de botigues on voleu mirar amb temps suficient: per buscar catàlegs , idees i saber els preus orientatius. No us conformeu amb les grans cadenes Pronovias o Rosa Clarà, els vestits són preciosos però hi ha un munt de boutiques especialitzades que tenen dissenys molt especials.
  2. Tenir clar que no és el mateix una boda civil, que una religiosa o una informal amb poca gent que una de gran “evento”, o una boda urbana, que una en un paratge de color verd… L´opció del vestit i complements com potser el vel canvien completament.
  3. Quan aneu a escollir el vestit aneu amb molt poca gent, la mínima. Si potser una germana, la mare o una amiga amb molt bon criteri. Penseu que la majoria de botigues les dependentes el que volen es vendre, trist però cert!! Però la desició és vostre, i encara que tingueu molts dubtes sabreu quina és la millor opció.
  4. Un cop escollit el vestit, marcar ja les dates de les proves i us han de donar un pressupost aproximat per no tenir sorpreses.
  5. No a totes ens queda bé el mateix, així que no potser que la majoria de núvies es casin amb palabres d´honor per molt que ens agradi. Totes som diferents i especials i totes podem trobar estils que ens afavoreixen més i menys. No us deixeu guiar per modes (lo mínim), un vestit de núvia és atemporal. Primeu la comoditat, aquell dia és molt llarg i heu de sentir-vos bé.
  6. Un cop hàgiu escollit el vestit, pregunteu previàment a algú que hagi comprat allà  per veure que tal està el tema modistes, arreglos etc… segurament baixareu de pes i aquest camp és molt important. Tinc una amiga que el dia abans recollia el seu vestit perquè no estava arreglat…imperdonable per part de la botiga i falta molt greu de professionalitat. Esteu pagant molt diners per aquell vestit, així que no us deixeu enganyar. Així com les tel.les i acabats  han de tenir bona qualitat i caient, el vestit ha d´encaixar i estar perfecte.
  7. Tenir molt en compte els complements, pentinat, maquillatge i el ram...tot és un conjunt. Sabates, arracacades, vel, guants, agulles, tocats però vigileu a no carregar el vestit, menos es mas sempre!!! .
  8. L´última prova anar amb el pentinat escollit i amb el maquillatge (similar) per agafar forma al tema. Vigilar bé que tot quedi perfecte, mireu que us  pogueu moure bé i assenteu-vos amb el vestit per  que no us apreti. Per les que aneu amb palabra d´ honor vigilar que encaixi bé el pit, i les de tirants que no caiguin.
I llestos…segur que sereu les núvies més guapes del món!!!

Quins consells afegiríeu??  Heu tingut algun contratemps greu amb el vestit de núvia??

23 comentaris:

  1. a mi me dejaron el can can en la tienda menos mal que lo recogí el jueves y no el viernes!! asi que pude ir al día siguiente a buscarlo, anda que si no lo llego a mirar en casa!! besos http://hoynolopuedocombinar.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Yo creo que son muy buenos consejos..
    Besos

    ResponElimina
  3. toma ya...moltes gracies..crec que el que has fet es molt util...a veure si alguna vegada ho necessito...jajaja

    petons

    tati

    ResponElimina
  4. com sempre super útils els teus consells =)
    És veritat que ultimament sembla que tothom va a les 2 grans marques amb la de disenyadors que hi ha que fan vestits maquíiiisims!

    petons guapa!

    ResponElimina
  5. Uns consells molt bons! i a tenir en compte per aquelles dones que encara no s'han casat!
    petons

    ResponElimina
  6. ala quina currada! nena pq no em casaré, que sino fijo que m'ajudaves. molt bons consells que dones


    petons!!

    I♥NY

    ResponElimina
  7. Bon dia Anna!!

    Quins bons consells!!!! El día que arribi EL meu dia... Sens dubte ho compartiré ab tu!!! I t'escoltaré de nou tooots aqests consells!!

    Petonsss

    [ART&LIFE]
    http://theartandlife.blogspot.com

    ResponElimina
  8. A mi todos los consejos me vienen genial!!!!

    ResponElimina
  9. Yo no me he casado y no tengo boda a la vista (por el momento) pero si que he vivido esto con amigas y tengo que reconocer que estos pasos vienen mas que bien porque muchas veces por no saber entre el me sabe mal y el me gusta podemos comenter grandes errores

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest vestit crec que ès el vestit de núvia que més ha agradat de la història o el més republicat, això segur.
      Jo he estat una de les menys convencionals... El mateix dia que hem vaig casar vaig anar per primera vegada a la perruqueria a que hem pentinessin i maquillessin, mira quina alegria la meva, com si rès, ja, ja, ja....

      Elimina
  10. Uff quin estres no!! Ara ja se x q no mhe casat!!
    Encara q son molt bons consells x qui ho faci ja q crec q son dies q vas molt perduda! I tota ajuda es bona!
    Bss
    @majorf40
    http://unpaseodiarioxlavida.blogspot.com/

    ResponElimina
  11. LI passo el post ipso facto a una amiga que tot just ara comença a buscar vestits! :)
    Bon dia guapa!!!!!!!!!

    ResponElimina
  12. Buenos consejos, siempre pasa de todo!

    Bss
    vistetedeseda.blogspot.com

    ResponElimina
  13. M'ha encantat aquest "post". Té molt sentit comun, està fet amb humiltat i amb molt bons criteris. Els punts 2, 3, 5 y 7 m'han agradat moltíssimim.

    Ja t'he escrit que el teu look de núvia sempre m'agradat i m'ha semblat molt apropiat per un casament civil.

    Una abraçada i bona setmana.

    ResponElimina
  14. No tinc massa a aportar en aquest post... jeje

    Espero em casi algun dia i ja texplciaré :D

    PEtons

    ResponElimina
  15. No t'havia vist vestida de núvia!! Estàs guapisima!!! M'encanta el vestit!!!

    Un petonàs reina!!

    ResponElimina
  16. Moltes gràcies pels consells, molts útils. He visitat el teu link de la boda i estàs preciosa!

    ResponElimina
  17. Jo no crec que em casi, em desmaiaria dels nervis... Però m'encanten els vestits de núvia. Tant, que si em casés ho faria només pel vestit. Crec que els teus consells són molt útils, es nota que has viscut l'experiència ;) Encara no t'havia vist de núvia, suposo que perquè quan et vas casar encara no t'havia descobert. Estaves guapíssima :))

    ResponElimina
  18. Ho has clavat!! Molt bons consells!! Per cert jo també anava de Jesus Peiró, i un 10 per a ells! Pel vestit, pels consells, pels detalls, per la modista i pel tracte, genial! Ho recomano 100%

    http://marblavablog.blogspot.com/

    ResponElimina
  19. Molt bons consells!! ;))
    Petonets wapa

    http://bum-bum-ropa.blogspot.com/

    ResponElimina
  20. no puedo estar más de acuerdo con tus consejos!!!
    me encantaba caroline bisset...fue perfecta el día de su boda!

    ResponElimina
  21. Holaaa Guapiisimaa!! Suscribo tus consejos del primero al ultimo...y creeme que a mas de una le vienen bien tomar nota de ellos, porque se ve cada cosa en las bodas (...)

    Muaaaaa!!

    No Olvides que...
    MODA ERES Y EN MODA TE CONVERTIRÁS

    D.

    ResponElimina
  22. Bon dia guapa!
    Tens tota la raó tant amb els vestits com complements. I lo del palabra és veritat, no queda bé a tothom i veus nuvies pujant-se tota l'estona el vestit...
    El dia de la teva boda estaves guapíssima! i el lloc era preciós!
    petonets!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal