dimecres, 12 d’octubre del 2011

32 ELS MEUS NOUS DENIM MET!!


Avui toca parlar de Jeans. Ja us he anat comentant que no compro mai denims a les botigueslow cost. No m’agraden: ni el disseny ni la qualitat!! Hi ha peces que són un tresor i que formen part del nostre fons d’armari, així que la qualitat sempre ha de ser el més important.
Des de fa dos anys sóc una fan dels JEANS MET, fa un temps ja vaig fer el meu post de MET al blog...En questió de jeans he passat per vàries etapes: 501 Levi´s,Miss Sixty, FornarinaDiesel però per fi he trobat un denim que no es dóna per molt que els fem servir i que són com una segona pell. Ah, i super femení tan com per les que no tenim curves com les que en tenen!!
Avui us poso fotos de la meva nova adquisició de la firma: Met-Fitting Strech!!És un dels models bàsics i és molt versàtil tan per unes ballarines o un taconazo de nit. No són baratets, però són una inversió!!!
Ah, i perdoneu per les fotos però encara no estic preparada pels "posados"!!!

Coneixeu Met? Quines són les vostres marques de Jeans??
----------------------------------------------------------------------------------------------
Recordeu que encara estic de Sorteig amb Lola casademunt AQUÍ

32 comentaris:

 1. Son sencillos pero sin duda es una prenda de "trote" que te va a durar muchísimo, como tú dices, es toda una inversión que vale la pena.

  Yo uso jeans del Zara o cualquier tienda similar pero le tengo unas ganas tremendas a los Salsa jeans. Un besote!

  ResponElimina
 2. La veritat és que havia sentit parlar d'ells, però tampoc m'en refiava massa de que quedessin bé la veritat. Saben-t'ho, els hi donare una oportunitat.
  Gracies pel teu comentari!

  ResponElimina
 3. Los tejanos Met me encantan por su diseño, y siempre que los he vistopuestos, los veo como un guante al dedo! Yo tambien he invertido en unos! Los estoy esperando!

  http://marblavablog.blogspot.com

  ResponElimina
 4. Hola, son xulisimos, yo tb suelo utilizar todos de Met , tengo varios y me encantan, por cierto hay una pagina que es Soineko.com que los encontraras mas baratos, no tienen muxos modelos pero merece la pena,

  Besitos

  ResponElimina
 5. No en tinc CAP d'aquesta marca, pero saben q queden bé, la propera vegada que me n'hagi de comprar els provaré.
  Un petonet!!

  ResponElimina
 6. Que chulos!! Me encanta el color y el detalle de los bolsillos!!
  Besos

  ResponElimina
 7. Hola, son muy chulos, me encantan, no soy de una marca en particular , los ultimos son de Trucco y me gustan mucho, besos

  ResponElimina
 8. Bon dia guapa! :) El refredat ja va a millor, per fi!! El jeans són súper bàsics, però no en tinc cap d'aquesta marca, però sabent que van bé me'ls miraré!!

  Petons! http://inmysocks.blogspot.com/

  ResponElimina
 9. no vaja, si al final em faràs anar a probarme'ls. el pròxim dia que ens veiem m'expliques exactament com queden. jo tinc que dir que els meus me'ls compro sempre a NY o me'ls faig enviar d'allà, menys uns, que vaig comprar al Bershka i estic encantada, son comodissims i queden genial

  petons!!

  I♥NY

  ResponElimina
 10. Buenos días guapa!!!, que gracia lo de los posados.
  No conocía esta marca de jeans, pero sin duda cuando los vea probaré haber que tal.
  Gracias por visitarme.
  Besos

  http://lepetitangels.blogspot.com/

  ResponElimina
 11. son preciosos, los detalles lo mejor; Gracias por tu comentario :) nos leemos.
  Un besito;Claire.
  c.o.c.o

  http://lookingforthestyle.blogspot.com/

  ResponElimina
 12. Son xulíssims!!!

  Haviam si el proper dia que ens veiem te'ls veig posats!! :D

  Feliç dia guapi!!**

  [ART&LIFE]
  http://theartandlife.blogspot.com

  ResponElimina
 13. No coneixia aquesta marca iés per això que m'he llegit els dos "post".

  Como per texans no sóc gens fidel -deu ser per l'única cosa- els buscaré. Faig srvir texans de qualsevol marca si em quedan bé, ja pot ser conoguda com desconoguda.

  Feliç dia, Anna.

  ResponElimina
 14. Hola bonica, segur que t'estan com un guant...posado posado!!
  Jo ara la majoria que tinc en dansa son de marques low cost,(l'epoca dels Levi's de l'institud ja em va passar) però si que en tinc uns de MET una joia, el motiu quan vaig acabar la carrera em vaig pegar un homenatge "porque yo lo valgo" jeje. Ara que, la veritat es que vaig escollir un model una mica cridaner: destroyed i amb motius de malla platejada, no tan ponibles per diari com els teus...em vaig deixar endur per l'euforia d'haber acabat jajaja. Després em vaig portar bé bastant de temps perquè si són carets. La peça de roba més cara que tinc a l'armari sens dubte.
  Un petonet
  G.

  ResponElimina
 15. Els MET són genials! A la web de You are Trendy es poden comprar alguns models super rebaixats ;)

  besitos, guapa!

  ResponElimina
 16. Jo no en tinc cap, doncs com que son de cintura baixa a mi no em van gaire be. Pero haig de reconeixer que tenen uns dissenys fantastIcs. Jo tinc uns parell de Levi's (acabats de comprar a San Francisco) i uns Jacobs Cohen i la veritat es que els texans son un fons d'armari indispensable.

  Salutacions

  Anna
  Www.comcadadia.blogspot.com

  ResponElimina
 17. WOWWWW son super macos!!! m'encantennnnnn! el color i la forma son xulísisisisms!!!! :)

  La meva marca varia molt.. tinc de moltes marques i la veritat que no em fixo només en una! Fornarina m'agrada molt!

  Petonssssss!

  http://demodayaloloco.blogspot.com/

  ResponElimina
 18. si coneixia la marca, pero la veritat es que soc mes de levi's els classics de tota la vida!

  un besito*

  www.dream-whispering.com

  ResponElimina
 19. No coneixia aquesta marca!! Jo no soc de cap marca en concret, no sé, segons el día ;)

  Petons!!!

  ResponElimina
 20. preciosooss!! me encantann!!
  un besito:)

  ResponElimina
 21. no conocía la marca! seguro que solo de chica verdad?! :P

  G

  ResponElimina
 22. no coneixia la marca.. i en referencia a quins gasto.. els que trobo que m'agraden i me caben! ajjajajajaja segurament aquests tampoc arriben fins la 46... a que no???? jjajaja

  petonets guapa!

  eli
  http://vistetequevienencurvas.blogspot.com

  ResponElimina
 23. La verdad es que he visto bastante esa marca y tengo muchas ganas de probarla!

  xoxo
  B* a la Moda

  ResponElimina
 24. Un buen vaquero siempre sienta como un guante!

  ;)

  Disfrutalos!

  Besos CHipless by Dave Vuitton
  Cheap&Chic en www.chiplessfashion.com

  ResponElimina
 25. M'agraden els MET, però soc prou clàssica, i mai m'oblide de Levi´s!!

  Besos y abrazos

  V. Mirasol de 'SERENDIPITY'

  ResponElimina
 26. such a wonderful pair of jeans, I like them!
  Take a look at my blog, and if you like it follow me, I’ll be waiting for you!

  Cosa mi metto???

  ResponElimina
 27. No hi ha res millor que trobar els jeans adequats.

  No hay nada mejor que encontrar los vaqueros adecuados.

  Petonets. Bss.
  http://melancora.blogspot.com

  ResponElimina
 28. jo tambe em compro jeans de marca, dels low cost en tinc pocs i nomes me'ls compro si son molt barats! a mi m'encanta phard, fornarina i fracomina!

  ptons!

  http://theangelswearprada.blogspot.com/

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal