dimarts, 14 de setembre del 2010

5 PINKO

Dimarts i l’estiu ja està arribant quasi bé al final…quina pena perquè aquest ha estat molt especial per mi i molta gent que tinc al meu voltant.

Avui us parlaré de la firma Italiana PINKO. De tendències 100x100 italianes portades bastant al límit i molt transgressores. Pinko s’ha fet un lloc assegurat al meu vestuari. Una firma amb molt i molt glamour, sofisticació i super sexy!! De detalls especials en el seu disseny i molta qualitat dels seus teixits. No és una marca low-cost, però per mi està al nivell de les grans firmes i molt més econòmica. Una firma que jo definiria per apostar per les grans ocasions.

Col.lecció 2010

Fa temps ens va arribar d´ella, la famosa PINKO BAG, bossa de tela emblema d’aquesta firma, i mica en mica és va donar conèixer al nostre mercat. A part gràcies també per unes campanyes publicitàries bastant impactants amb grans celebrities al davant com Noami CampellJessica Alba entre altres...

A Girona podem trobar exclusivament Pinko a Can Codina, c/sta.Clara, una botiga super especial i que tenen coses espectaculars. També podeu trobar Pinko a BCN i Mallorca.

Per els/les que vau assistir al nostre casament, la meva germana portava un vestit d’aquesta firma. És tractava d’un mini-vestit de tall asimètric, de seda de gasa de color fúcsia. Per mi molt elegant, amb glamour i molt sexy!! Estava perfecte!
   

Aquí us poso tres fotos d´ella. A la primera veiem com juga amb els complements amb una pulsera de la línees bluegirl, de Blumarine, les precioses sandàlies de Castañer, i la resta de complements, arracades i cluch de la botiga de Cristina Courto-Girona. Aquí queda demostrat "l´importànica de menos es mas",  i l´importància d´escollir uns bons complements.


Notícia última hora: Una preciosa fashionista, cool i molt bona amiga meva ha creat el seu propi blog de moda. Us animo a fer-vos seguidors xq val mooolt la pena:  http://lamonasevistede.blogspot.com/
És tracte d´un blog fresc, amb bones idees en moda casual i urban. Molta sort Vane!!!

5 comentaris:

  1. Nena, acabo de sentir lo de RAC1, superbé!!! Moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  2. Uf.... simplemetn genial... marco pinko genial... el vestit meu era precios...i tota la roba de aquesta firma m´encanta...
    Moltes gràcies per parlar de mi.. i felicitar per lo del RAC1, t´estimo germaneta.... muaaaa

    ResponElimina
  3. Moltes Gràcies per les felicitacions...ufff que fort ja tinc 200visites!! Pinko és fantàstica.Ptons xles 2!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal