dilluns, 13 de setembre del 2010

4 EAT

El món de la compra per Internet és una cosa apart. Moltíssima gent fa servir aquesta eina per comprar des de casa sense moure’s del sofà. Cada cop més les grans marques fan la seva aposta pel món on-line, però a mi particularment encara m’agrada molt més, anar a la botiga per veure, tocar i remenar.


Avui us parlaré de EAT, més ben dit, EL ARMARIO DE LA TELE No sé is us sona, però és una web on tu pots comprar la roba de la gent de sèries, programes etc que han portat. Podem trobar-hi roba de tothom: Buenafuente, Patrica Conde, Susana Griso, gent de Fama, de l´ Internado etc és una passada!!! Quants cops ens hem preguntat de qui era aquell vestidet tant mono que portava X?

Tenen mil marques: Pepe Jeans, KLING, Muchacha, Dept, Casio, Sacha London entre altres... però no només de roba, també sabates i mil complements.


Es molt fàcil, entreu a la web, us registreu, indiqueu per qui, sèrie o programa, marca, talla i color i fet. Per 9,90€ que cobren de transport podreu portar qualsevol modelet de les celebrities de la TV.


Us animeu?

4 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal