divendres, 3 de setembre del 2010

6 FUN&BASICS

Boon dia a tothom,

Per fi som divendres, la veritat és que la setmana m’ha passat volant però els divendres tenen alguna cosa que els fan especials...la gent somriu, és més amable i comença l’esperat cap de setmana. A més mentre venia, a RAC-105 un dels meus dials preferit, ha sonat el Human dels Killers, una cançó que em dona una sensació de tant bones vibracions que no sé com explicar-ho.

FUN&BASICS, bé suposo que tots coneixeu la marca de complements bàsics, alternatius i divertits. Línees molt funcionals i amb multitud de colors i textures, que s’adapten molt bé al dia a dia del nostre món més urbà, però també per la nit i ens ocasions més especials.
Podem trobar-hi de tot: Bolsos, carteres, moneders, cinturons, sabates, bijuteria etc tot amb dissenys molt joves, frescos i originals, per mi Fun&Basics s’ha convertit en una botiga de capçalera.


Una firma de qualitat preu molt bona. Per el meu gust, el seu must (producte estrella) són els bolsos de pell. Pell de molt bona qualitat a un preu immillorable, per poc més de 100€ aproximadament tenim un moolt bon bolso de pell. També podem trobar-hi una gran varietat de trolleys i maletes de viatge.                                                                             










Us poso més exemples: Pulseres de colors infinits, de fet els famosos decenarios de la Carbonero, surten d´aquí, i unes precioses ballarines.











Problema: A Girona no tenim Fun&Basics, solució ràpida visitar la gran city.

Important: Ahir va començar la venda on-line ZARA. Heu d´entrar a la seva pàgina web i registrar-vos. Podeu comprar via catàleg, i el més important sempre està en stock xq no depens de la botiga  on compres normalment. Despesses d´enviament apart, t´ho porten a casa o pots passar-ho a recollir a la teva botiga més próxima

6 comentaris:

  1. Bon dia Anna!!!

    Oohhh... M'encanta Fun&Basics!!! Es una de mis tiendas de accesorios preferida y me quedé muy triste cuando cerró la de Girona... Algunas veces no entiendo esta ciudad.
    Friday!!! Have a nice day!!! ;)))

    ResponElimina
  2. Hoola Andrea!!
    Jo tampoc entenc aquesta ciutat, xq és un de les millors botigues que teníem en fi..el marquisme ven mes.Bon cap de setmana..pto

    ResponElimina
  3. la vritat és que estaria molt bé que a girona en posesin un, seria genial!!! M´encanten aquets complements.. són divinossss!!!!! Bon finde

    ResponElimina
  4. Me encanta esta firma!
    Buen blog!
    muakk

    ResponElimina


  5. شركة تنظيف الكويت افضل شركة تنظيف الكويت
    شركة غسيل سجاد الكويت شركة غسيل سجاد الكويت
    شركة تنظيف الجهراء شركة تنظيف منازل بالجهراء


    شركة تنظيف منازل الكويت شركة تنظيف منازل الكويت

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal