dilluns, 6 de setembre del 2010

4 FONS D´ARMARI!!

Bon dia!!!
Aquest cap de setmana, he estat a un lloc on el temps sembli que passi més a poc a poc...un lloc increïble, amb un paisatge preciós i moolt recomanable...CASA DE SAN MARTÍN

Avui, intentaré explicar-vos la meva visió de les peces imprescindibles que necessitem pel nostre dia a dia. Segur que la majoria teniu un munt de roba, però que cada cop que obriu l’armari penseu: És que no tinc res!!A mi em passa bastant sovint....malauradament!!

Totes tenim molta roba, però no tota combina entre si. Em fa gracia quan tothom parla de tenir un bon fons d’armari, però mai ens expliquen com fer-ho.

La meva recomanació seria tenir 4 bones parts de baix: un parell de jeans: un més clàssic i l’altre més fashion, un pantaló negre més d’arreglar i una faldilla de color neutre. A partir d’aquí si per exemple tenim tres parts de dalt que i combinen a cada un, ja tenim bastants conjunts fets.

Una altra cosa important són els colors, a mi m’encanten, però quan compro sempre penso amb que m’ho posaré. Així em decanto per colors neutres, els imprescindibles blanc-negre i afegeixo algun color de temporada.. si ens comprem tot el que és porta aquella temporada segurament l’any següent no ens servirà.

Important tenir l’armari ordenat, jo li tinc i  funciona. No suporto els armaris caòtics, gent que ni tant sols té la seva roba penjada. Jo ho ordeno per peces: jeans, americanes, faldilles etc Si tingués un vestidor com el de la fantàstica Carrie... segurament no tindria tants problemes.

Us faig també una miqueta de llistat d’imprescindibles, però clar això és molt relatiu depenent de cadascú:

• 2 jeans, un més fashion i l’altre més bàsic.
• 1 Blazer negre: per treballar o ocasió especial
• 2camises blanques: un més casual i una més chic, entallada...
• 3 T-shirts de colors neutres.
• 2 ballarines: negres, marró
• 1 Pantalo de vestir negre.
• 1 L.B.D
• 1Faldilla
• 1 botes negres altes
• 1 Sabata tipu peep toe
• 1 bolso maxi pel dia a dia, i un petit si pot ser amb cadena més mono per ocasions especials.
• Algun cinturó que combini amb tot.
• Molts complements: collarets, pashmines, pulseres...unes de les coses més importants.

Aquest és el meu llistat, però si és estiu, i posaríem algun vestidet de colors més alegres, i si és hivern afegírem també vestits per portar amb mitges, i un abric.
 
 Com és el vostre armari? Idees?

4 comentaris:

 1. Anna tens raó cada cop k obro l´armari penso k no tinc gens de roba... i en tinc un munt.. el k pasa és k sempre t´acabes ficant el mateix., amb el k et sens més comode...
  Tema armari.. el meu tb esta bastant ordenat, trobes molt millor la roba.

  ResponElimina
 2. Complement d´acord!!
  Sempre t´acabes posant el mateix!!

  ResponElimina
 3. A mi això de l'armari, quan l'obro també trobu que no tinc res i sempre em fa la sensació que em posu al mateix, ja que no tinc roba que combini amb tot, cada peça amb la seva peça i pot ser és això que em fa tenir aquesta sensació.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal