dilluns, 24 de setembre del 2018

25 DESCOBRIMENT: LIONSHOME

S´acaba l´estiu, les tardes llargues, el dies de platja, el no tenir horaris... i com que el temps passa volant ja som a setembre i amb ell tornem a la rutina! Realment per mi     l´any no s´acaba el desembre, sinó el juny (com el curs escolar) i comencem el nou any el setembre amb nous reptes, il·lusions i propòsits per aquest nou any. 

A mi el setembre sempre m´ha semblat un mes molt renovador, i aquest any tenia moltes ganes de canviar coses sobretot a casa meva. Tenia ganes de nous aires, nous mobles, nous colors, nova decoració i nous accessoris que fossin més útils pel meu dia a dia. Volia donar-li un nou aire a casa meva. Vaig estar pensat fins i tot posar-me amb mans d´un professional, dissenyador o decorador perquè m´ajudes amb la tasca de trobar allò que em rondava pel cap, però ho vaig descartar perquè la majoria professionals tenien un cost massa elevat per mi.
Així que descartada la primera idea de buscar un professional perquè m´ajudés, em vaig posar en mans de sant google i vaig topar-me amb un portal fantàstic especialitzat amb venda de mobiliari i accessoris per la llar, la web és diu LIONSHOME. Apart aquesta ha creat una gran comunitat d´amants de viure bé, d´estil de vida i d´aprofitar el màxim el que tenim. Evidentment vaig buscar les ressenyes del portal en fòrums etc i totes eren molt bones, així que em vaig decidir a fer la primera compra.
LionsHome és una mena de portal on pots trobar infinitats de marques i preus que més s´adapten a la nostra butxaca. La primera compra va ser gran, però ha estat fantàstica, és tracte d´un sofà. Tenia ganes d´un sofà, de tres places, d´estil nòrdic i colors càlids, així que em vaig posar a navegar pel portal. I finalment el vaig trobar!!  feia temps volia un sofà de les característiques que buscava i el preu quadrava perfectament amb el meu pressupost. El sofà és ideal i de la firma Miliboo, una marca de reconeguda qualitat.

Realment estic molt satisfeta amb la compra del sofà, perquè alhora em  dóna el toc càlid i chic que estava buscant. Així que em vaig decidir per una segona compra, volia renovar el bany, feia temps que volia donar-li un toc modern a un bany que tinc petit a la part de baix de la casa, però no acabava de trobar el que volia. No tenia clar si volia un moble de color amb aires més moderns, o bé un moble de fusta per donar-li el toc nòrdic tan de moda en els nostres temps... Vaig tornar a confiar amb el portal LionsHome, i desprès de repassar totes les webs/firmes que podem trobar em vaig topar amb una marca que desconeixia Visobath i em vaig comprar un moble de bany ideal, de color nude, molt atemporal que em va donar el toc ideal del que estava buscant. Gràcies al seu disseny va modernitzar el meu bany, però també li va donar la calidesa i espai que estava buscant.Així que vist l´èxit amb les meves compres i només canviant dos mobles de casa meva, la casa  tenia nous aires, i em sento il·lusionada i amb moltes ganes d´arribar-hi per gaudir dels nous espais. Realment trobar els mobles claus poden millorar molt un espai, donant-li unes perspectives que mai hauria imaginat.
Així que he continuat la meva recerca de noves coses per la meva llar, i he fet també algunes compres de cares a donar nous tocs de decoració en alguns espais. Tenia ganes de canviar les meves llampares
del meu estudi i habitació. Buscava alguns dissenys també més càlids, i més minimals que poguessin donar un nou aire a les dos habitacions. De cares a l´estudi buscava més il·luminació, més modernitat i més funcionalitat, així que durant unes dies vaig estar fent recerca al portal de LionsHome fins que vaig topar-me amb les dos que volia. Es tractaven d´uns plafons molt cool que encaixaven perfectament amb el meu estudi. De cares a la meva habitació buscava calidesa i a temporalitat, a l´hora de dormir volia llum càlida, i em rondava pel cap l´idea d´una làmpada d´estil més vinatge, així que vaig continuar amb les meves cerques al portal i van donar també un bon resultat ja que vaig trobar la que volia i amb toc daurat afegit.
Així que des del meu modest blog, us recomano aquest portal, ja que us estalviarà temps gràcies a les seves multiwebs i firmes que podeu trobar. També us estalviareu diners, que ja que amb un sol click podreu gaudir de totes les ofertes en el moble o objecte que esteu buscant. I per últim podreu accedir a les novetats més modernes, o bé trobar aquell moble vintage que feia tant que estàveu buscant. Us animeu a visitar-lo? Jo tinc clar que em quedo amb LionsHome com el millor portal per comprar mobiliari i accessoris per la llar  del nostre país.

25 comentaris:

 1. Ai doncs perquè no ens ensenyes algunes fotos? Segur que t'ha quedat genial!
  un petonet!

  ResponElimina


 2. thanks for sach a great article .. we know are some informationbest online news in india the universal post is creating and curating stories, research to take you to the real facts truth behind every step, every statement given by so called - Pseudo Intellectuals who sachin india is intolerant. Join us in our journey and we promise you to clear your thoughts and you will celebrate Independence Day every day in India. hindi news moneycontrol
  current news latest news
  news google news


  ResponElimina
 3. saadattravel offers the best moments for traveling on tour through tourism tours inside iran tours .

  ResponElimina
 4. Thanks for sharing this blog, this blog is very helpful information for every one.

  ResponElimina
 5. Thanks for sharing this blog, this blog is very helpful information for every one.

  ResponElimina
 6. Thanks for sharing this blog, this blog is very helpful information for every one.

  ResponElimina
 7. Thank you so much for superb post! I really like to read your article, the points you have mentioned in this article are helpful for me.
  logo painting on wall

  ResponElimina
 8. Really like to read your article, the points you have mentioned in information this blog are useful for me, Thank you for share awesome blog with us.
  Motorcycle Tours in India

  ResponElimina
 9. Really like to read your superb article, the points you have mentioned in information this blog are helpful for me, Thank you so much for sharing this awesome blog with us.
  Lifestyle Magazine India

  ResponElimina
 10. Like to read your great article, the points you have mentioned in this blog are helpful for me, Thank you so much for sharing this awesome blog information with us.
  Custom Broker in India

  ResponElimina
 11. Thanks for sharing valuable Information, I really very impressive on your blog. I hope you continue on blogging job.

  ResponElimina
 12. CRM Software in Ahmedabad2 de setembre del 2019, a les 12:18

  I am very happy when read this blog post because blog post written in good manner and write on good topic. Thanks for sharing valuable information.

  ResponElimina
 13. Nice Post, download app for <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.

  ResponElimina
 14. Thanks for sharing valuable post <a href="https://play.google.com

  ResponElimina
 15. Great resources for writers. Thanks for the information. Best astrology website

  ResponElimina
 16. This site is excellent and so is how the subject matter was explained. I also like some of the comments too. Waiting for the next post. Talk To Astrologer On Phone

  ResponElimina
 17. This is absolute gold. I was not expecting that I’d get so much out of reading your write up! You’ve just got yourself a returning visitor. talk to astrologer online

  ResponElimina
 18. This blog is really cool and great. I really appreciate your working on that blog. Before that i wasn't seen such kind information on any website. Thanks for sharing this blog with us. Online Astrology Shop

  ResponElimina
 19. Excellent post! You are sharing appropriate information with us. I am a big fan of your writing skills and appreciate your work. Astromart

  ResponElimina
 20. The article is very nice, thank you for sharing it! I'm not fully through yet (it is extremely long) but it seems well researched and detailed.

  ResponElimina
 21. get the best doctor app development company from lilac infotech
  https://clinicianapp.in/

  ResponElimina
 22. I've been using rose quartz for self-love and emotional healing, and the results have been remarkable. It's incredible how something as simple as a crystal can have such a profound impact on our well-being. Buy Healing Crystals Stone

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal