dijous, 2 d’abril del 2015

8 MAXI DRESS PER LES B.B.C

Comencem l´època de bodes, bateijos, comunions i altres events. Aquest any tinc un event "important" el mes de maig i una boda que em fa moltíssima il.lusió el mes de juliol. Els dos són de tardes així que l´opció maxi dress podria ser una molt bona idea. Si opto per un maxi tinc clarísim que ha de ser vaporós, que tingui caient i millor de monocolor més fàcil de combinar amb els complements-accessoris i més chic.
Avui us he fet una tria de maxis dress vistos a les nostres botigues actualment:


MANGO

HOSS INTROPIA

POÈTE

TINTORETTO

MASSIMO DUTTI
Tots em semblen molt bonics... ara el que tinc cada cop més clar és que no val la pena gastar-nos molts diners amb el vestit. Invertiu millor en bons complements-accessoris i en treureu sempre més partit.


Sou de Maxi Dress per les BBC??


8 comentaris:

  1. Bon dia wapa,per mi tots son molt macos,però jo em quedo amb el Turquesa de Poète el trobo increiblament elegant!!!
    que tinguis bones vacances wapaa!!un petó

    ResponElimina
  2. n'hi han que m'encanten ! ! . tinc ganes de anar de casament per comprarme el modelet ajajajajjaa

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal