dimecres, 15 d’abril del 2015

3 CONSELL: PEELING CORPORAL ABANS DEL SOL

L´estiu s´aproxima, i arriba l´època de pendre el sol. Però abans segurament la vosta pell necessitarà una exfoliació urgent bàsicament per treure les cèl.lules de pell seca/morta del vostre cos.
L´ideal seria anar a un lloc especialitzat per fer-ho però com que estem en temps de crisi l´opció de practicar-ho a casa és més fàcil i còmode.
Necessitem: un peeling corporal en crema (no us recomano cap firma ja que vaig canviant), un guà de crin de bona qualitat o bé també l´opció de gel de bany exfoliant. No feu servir mai el peeling de cara pel cos ja que la textura de la pell i sensibilitat no tenen res a veure i us port sortir caríssim.
Us recomano fer-ne un cada 10 dies aproximadament insistint en les zones més difícils: colzes, genolls, cames, tormells... on veieu que teniu la pell més seca.I sobretot fer-ne un de més profund abans i desprès de l´estiu sempre!!
Quan feu l´exfoliació corporal sempre sota la dutxa ja que us anirà millor que vagi sortint aigua i la "sorreta" és pot moure millor.
Un cop fet i ben seques us hidrateu el cos també insistint en les zones més exfoliades.

Feu servir els peelings corporals? Confieu en alguna firma?

3 comentaris:

  1. No me n'he fet mai cap! Encara que potser hauria de començar...
    un petonet!

    www.acurlystyle.blogspot.com

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal