dimarts, 31 de març del 2015

4 TENDÈNCIES QUE NO EM CONVENCEN

Definitivament ja tenim la primavera aquí. Arriba l´època de noves adquisicions, nous looks i noves tendències per aquesta temporada.
La majoria de tendències que us he anat explicant m´agraden molt però n´hi ha algunes que estan arrasant que no em convencen gens. Aquí va la meva selecció:

Flecos: Els 70 estan molt de moda i dins de l´època trobem els flecos. No és una tendència nova però aquest any els bolsos i cazadores de flecos són un must. Mai m´han agradat i evidenment aquesta temporada no serà una excepció.

Culotte amb sabata plana: Típica tendència que només queda bé a les bloggers alhora de fer-se la foto i les it girls. Potser amb talons m´animaria a lluir-les però amb sabata plana definitivament no.


Criscrosslancing: La més nova i els entesos diuen que serà l´escot de la temporada. Jo el veig "quico" i poc afavoridor...


Quines tendències d´aquesta primavera no us agraden??

 

4 comentaris:

  1. A mi els flecos no m'agradaven i ara depen de quina prenda si , cada cop mes m'agrada com amb jaquetes !! ;)

    ResponElimina
  2. En cuanto a los flecos a mi si me gustan, pero en pequeñas dosis y depende de que prendas y donde esten colocados, evidentemente no me voy a vestir de pies a cabeza de flecos.
    Por lo demás totalmente de acuerdo.

    Besitos

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal