dimarts, 10 de febrer del 2015

12 LOOK: AMERICANA i BAMBES

Com passa el temps i ja tornem a ser dimarts. Avui us porto un look que vaig portar el passat cap de setmana per un diumenge de passeig davant el mar i bon dinar.
El d´avui un outfit super fàcil però amb la combinació de bambes molt de moda aquest any i una americana de llana amb un toc molt british.
Sempre m´ha agradat l´idea d´un toc formal en aquest cas l´americana combinada amb unes bambes més trendy. Un toc de sofisticació i formalisme que contrasta alhora amb els aires casual de les bambes.


Americana: Naf Naf  Jersei: Naf Naf  Denim-legging: Levi´sbambes(new): New Balance  
Ulleres(new): Dior  Bolso: Michael Kors  Foulard: Massimo Dutti  Pulseres: tous i aita
Com a complements les meves noves bambes amb toc rosa fucsia i el meu bolso de Mihael Kors que ja heu anat veient. Per acabar el look un foulard de tonalitats roses i les meves noves ulleres amb toc "sixties"

Sou de bambes??

12 comentaris:

  1. Sabes que soy muy fan de tus looks y este me eeeeeeeeeeeeencanta, super guapa y super trendy. Monísimas las zapatillas, yo tengo las NB en granate y me chiflan y estoy detrás de unas en azul marino y rosa, no las había visto en negro... y me han encantado!
    Besos darling,
    Yolanda.

    ResponElimina
  2. jo també sóc de Sant Jordi, que a sobre és un dia meravellós!
    Mira, jo les úniques bambes que em poso són les del gym, i de carrer ja fa més de 10 anys que vaig vendre l'ànima a les converse i si es tracta d' "esportiu" només em poso allò.

    Estan molt de moda i he vist a molta gent i bloggers, però per mi seria com anar pel carrer amb les bambes cantones que associo al gimnàs.

    una salutació!!

    ResponElimina
  3. Bona tarda wapaaaa!! Amb aquest look de avui em sento molt identificada. Comode.. elegant i estas super wapaaaa!! X cert em Xifla el teu bolso.. ara mateix tb estic amb busca de un MIckeal kors;)
    Jo tb sóc de Sant jordi total!!! Un petonasss

    ResponElimina
  4. Me gusta las deportivas con la americana, pero con el frio que estoy pasando ni loca puedo ponerme así, a no ser que encima me ponga un plumas y unos calcetines gordos y altos, que estoy helada estos días.

    Besitos

    ResponElimina
  5. Moníssimes les teves New Balance! M'encanten aquest tipus de looks :)
    un petonet guapa!

    www.acurlystyle.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Un look còmode però amb molt d'estil, m'agrada!!

    ResponElimina
  7. super guapa! un look casual pero amb estil y molt chic! m'encanten aquests looks amb bambes y bolsazo ;)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal