dimarts, 24 de febrer del 2015

5 LOOK: ABRIC OVERSIZE i RAIN BOOTS

Dimarts i nou look. El d´avui molt fàcil, casual, chic i alhora apte per un dissabte de fred i plujós.
L´outfit format per un denim skinny, un jersei blaumari bàsic de llana i el meu nou abric de tall oversize de color pedra. Aquest tipus d´abric em resulten molt còmodes perquè són fàcils de combinar amb tot i sempre arreglen. 


Abric(new): Purificación Garcia  Denim: Met  Bolso: DKNY  Mitjons llargs: calzedonia
Rainboots: Hunter

Per complementar les meves botes Hunter que per pluja van genial i un bolso de pell tipus bowling.
Les botes de pluja a mi només m´agraden per looks casual i si plou. A vegades he vist gent pel carrer utilitzant pel dia a dia la bota Hunter i la veritat que al meu gust no és la millor opció. No són molt còmodes i no abriguen gens.


Sou de rainboots??5 comentaris:

 1. Monísima, el abrigo es una buenísima compra y tiene pinta de tener una calidad estupenda.
  Un beso grande,
  Yolanda.

  ResponElimina
 2. ou yeah! m'agrada el color pedra de l'abric (que no el teixit "borreguito") però les botes son lo más! A mi m'encanten i de canya alta només en tinc unes perquè tinc els bessons molt amples i a vegades no m'acaben de fer el pes..

  què hi farem. Drames del primer món.
  Gràcies per pasarte de visita i comentar sempre!

  ResponElimina
 3. Qué mona! M'encanta tot del look!
  un petonet

  www.acurlystyle.blogspot.com

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal