dimarts, 10 de juny del 2014

14 LOOK: NEW JUMPSUIT

Dimarts i nou look. Avui un jumpsuit de nova temporada d´una de les meves firmes preferides. En questió de gustos sóc molt d´aquesta peça tan per hivern com estiu, em semblen molt fàcils de portar, són diferents i estilosos, femenins i afavoreixen molt ja què al ser amples poden dissimular moltes coses. Aquest en questió el print em sembla molt portable per l´estiu i el fa més cool i tendenciós encara l´esquena mig oberta que té. Els escots tipus esquena oberta són un must aquest estiu.
Aquest look el vaig lluir dissabte passat per un bon sopar amb bons amics, així que l´outfit representa el que buscava el toc informal-chic. Per complementar vaig optar per una jaqueta denim ideal i superversàtil en aquestes èpoques de calor i nits fredes.Jumpsuit(new): Naf Naf   Jaqueta: Tanit Jeans  EspardenyesToni Pons  BolsoLuna Llena
Ungles: Opi  Arracades: Tous

Per complementar el look complements de la temporada passada molt estiuencs fets de ràfia i pell. Unes cunyes roses comodíssimes, molt fines, i un bolso de mà maxi fet integrament de ràfia natural. D´accessoris unes argolles molt fines de plata.


Sou de jumpsuit-mono??


14 comentaris:

 1. Me encanta Anna, qué guapa!
  Un beso grande,
  Yolanda.

  ResponElimina
 2. M'agrada molt, per sortir dels looks més típics, et queda molt bé!

  ResponElimina
 3. Hola guapa!
  M'encanta el mono i el bolso tan bonic que portes, un look molt comode i chic ;)
  petons!

  Neysha Style

  ResponElimina
 4. es monisim ! a mi m'encanten son molt comodes, justament avui porto mono al blog ;)

  ResponElimina
 5. Molt xulu aquest que portes!
  A mi m'agraden i en tinc algun però a vegades no els trobo massa pràctics...
  Petons

  ResponElimina
 6. Es precioso, a mi es un tipo de prenda que me gusta mucho.

  besitos

  ResponElimina
 7. m'encanta, estàs guapíssima, les cunyes són xulíssimes i el mono també ;)

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal