dimecres, 21 de maig del 2014

2 COMBINACIÓ DE COLORS EN MANS I PEUS

Època per fi de portar sandàlies i com a bones fashionistes no podem deixar enrere les nostres manicures i pedicures.
Avui em toca parlar de la combinació de colors en mans i peus. Sóc partidaria de portar-los combinats, però clar això requereix més feina, els peus duren molt més i les mans en dos dies ja no estan perfectes. Podem obtar pels esmalts  permanents però a mi no em comvencen gens.
Sí els portem descombinats sempre aplico la meva "norma particular", pels peus sempre porto el to més fosc i per les mans més clars, però en aquest tema no hi ha res escrit. Potser a moltes us agrada a l´inversa però la majoria no tenim uns peus "monos" i el to més fosc els dóna més vida. 
La moda en pintaungles està en augment i tots els colors són vàlids. Així que si aposteu per colors més estridents alhora de combinar feu servir la lògica i estareu més que divines aquest estiu!!

Porteu mans i peus combinats??


2 comentaris:

  1. A mi també m'agrada dur-los combinats. El que passa que no sempre em pinto les ungles de les mans, les dels peus si porto sandalies sempre me les pinto.

    Petonets.

    ResponElimina
  2. Hola Anna! Doncs jo ja fa uns 3 anys que em pinto les ungles dels peus i a l'estiu no se anar sense pintar, però de les mans lo màxim que me les he pintat ha estat estil francès o amb brillo, encara que tenc ganes de pintarme-les de color vermell a joc amb els peus, però no sé si m'atreviré..... Ja ho veurem!
    Petons!!
    Maite
    http://chicbutfashion.blogspot.com/

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal