dimecres, 16 d’abril del 2014

6 DESCOBRIMENT: MIMA TU PELO

Avui us porto un nou descobriment que he fet aquestes últimes setmanes. Es tracte de la web botiga on line MIMA TU PELO, una web de perruquería professional amb totes les millor marques del mercat. Els preus són super competitius i les comandes a partir de 29€ són gratuïtes.
A més les explicacions dels productes són molt detallats, trobem constants ofertes i el seu blog dins la web ens explica trucs sobre la cura de la nostra caballera.
Gràcies a ells durant 3 setmanes he estat provant dos dels seus productes que per mi han estat revolucinaris pel meu cabell: El xampú série expert contrast de l´Oreal i l´acondicionador Mythic oil Souffle d´Or de l´Oreal.
El xampú m´ha aportat brillo i durabilitat en el color, el meu cabell és tenyit (porto metxes) i la veritat és que els resultats són mooolt evidents. El segon és un acondiconador per a cabell fi com el meu tipus de cabell, aquest m´ha aportat cos i brillo extra gràcies al seus components.
Així que si us voleu cuidar la vostra caballera no oblideu de visitar-los aquí.


Com us cuideu la caballera? Coneixeu la web?
6 comentaris:

 1. Jo tinc tant el xampú com el sérum de Mythic Oil i n'estic encantada.

  ResponElimina
 2. Hola wapiii!! Ostres no coneixia el producte.. pro mirant -lo em sembla super interesant!!! Gràcies!!!

  ResponElimina
 3. Hola wapiii!! Ostres no coneixia el producte.. pro mirant -lo em sembla super interesant!!! Gràcies!!!

  ResponElimina
 4. Quina bona pinta aquesta web... Vaig a fer una ullada!

  Gràcies pel descobriment!

  Petonetsss

  [ART&LIFE]

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal