dimecres, 19 de febrer del 2014

13 TENDÈNCIES CABALLERES: MIDA MIDI

Avui ens toca desglossar la mida de cabell en questió de tendències. Les caballeres tan llargues perden força i talls amb personalitat com són el bob o pixie agafen molta volada, però el must serà la mida midi. Una mida alhora molt fàcil de portar i què afavoreix moltíssim. 


Sóc una fidel seguidora de la mida midi, al meu gust super còmode i molt fàcil de portar. Entre les "it" arrassa i elles ja s´han apuntat a aquesta tendència.


Sou de mida midi??


13 comentaris:

 1. Em declaro fan dels cabells curts i mitja melena. Crec que va ser una de les millors decisions que he pres mai. Els cabells llargs són molt macos però necessiten molta dedicació i han d'estar sans, si no fa molt lleig. La lluita que tenia cada matí amb la pinta i el raspall era èpica, total perque al cap d'una estona ja se m'hagués enredat tot. Cortar por lo sano que diuen :) I aquest post em recorda que he de passar per la pelu. Petons!

  ResponElimina
 2. Estic totalment d'acord amb tu, és una mida molt còmode de portar, que dona un aire fresc i juvenil, petons!

  Marta

  http://lookinspiration.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 3. m'agrada molt aquesta mida!!! ara es du moltísiim!!! jo m'he canviat una micona el look! m'he posat metxes color caramel i tallat els cabells, ja tocava....
  petons preciosa

  ResponElimina
 4. jo seguiré amb els meus cabells curts, ja que en costa moltíssim deixar-los llargs i a més em queden millor així!

  ResponElimina
 5. Yo me estoy planteando pasarme a este largo, ya estoy cansada de mi pelo largo, larguisimoooooo.....

  Besitos

  ResponElimina
 6. Si!!! mencanta! és just el que porto ara...
  Petons Anna

  ResponElimina
 7. Hace tres semanas que me lo corte y estoy divina y más juvenil

  ResponElimina
 8. jo soc fan del cabell llarg, però m'agraden totes les mides, depèn de la persona ;)

  ResponElimina
 9. a mi cada cop m'agrada mes aquesta mida ! petons i bon cap de setmana !

  ResponElimina
 10. Fa dos anys que em vaig canviar a a aquesta mida de melena i de moment no la canvio!
  Petons

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal