dimarts, 4 de febrer del 2014

12 INSPIRACIONS LLAÇOS AL CAP

Els llaços estan mooolt de moda. Grans o petits, en peces de roba, per complementar complements o per accessoris... Però el must serà portar-los al cabell a mode de diadema o lligat a una cua, trena, monyo etc Tot depent de la creativitat de cadascuna.
Avui algunes inspiracions de les nostres "it":

Realment toooot torna, als meus anys de baby-nena quan la meva mare em feia d´estilista no sortia mai de casa sense un llaç a la cua o en forma de diadema!! A mi m´encanta l´idea i ja m´he animat en forma de diadema.


Us agrada?

12 comentaris:

 1. les mares són unes avançades jejejejeje M'agrada com queden en diadema o en clip, però me'ls poso i me'ls trec, no m'acabo de veure. En una cua sí, però al anar sovint en moto és un rollo. Petons!

  ResponElimina
 2. Yo la verdad es que no soy muy de lazos en el pelo.

  Besitos

  ResponElimina
 3. M'encanten els llaços!
  De tant en tant me'n col·loco un :)
  Petons

  ResponElimina
 4. M'agraden molt , però reconec que a mi em queda fatal. Crec que és d'aquelles coses que queden bé a un tipus de cara en concret, no a tothom.
  Ja m'agradaria que m'afavorissin, però no és el cas.. no puc evitar veure'm com una nena petita!

  Petons!

  ResponElimina
 5. Hi ha llaços y llaços... alguns ho trobo una cutrada o una cursilada i en altres m'encanta. Pot quedar super cuco o fatal... ja ho probaré ;)
  un petó!

  www.acurlystyle.blogspot.com

  ResponElimina
 6. homee...quan tens 4 anyets estan bé, peró de grandeta jo no m'hi veig! ;)

  petonets

  mari

  ResponElimina
 7. Yo a mis niñas, hasta que me han dejado, les he llevado muchas veces con lazos, sobre todo cuando iban con coletas, me parece que están guapísimas (y tengo una colección de lazos la mar de bonita).
  Y para mí... pues me gusta mucho en coletas bajas, pero todavía no me he atrevido... Me encanta como los lleva Blair de Atlantic&Pacific
  Bss,
  Yolanda.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal