dimarts, 21 de gener del 2014

11 PAULA ECHEVARRIA "CÒPIA" LOOKS

Avui un post polèmic i que no agradarà a les super fans de la Paula Echevarria. Ja sabeu que jo no en sóc gens fan bàsicament em sembla una valla de publicitat amb potes. No entenc com peça que porta al blog,  peça que s´esgosta... i com pot tenir tantes seguidores però temps al temps...
La notícia saltava la setmana passada a les xarxes socials quan va aparèixer Paula Echevarria amb aquest look del 14 de gener:
Però el més fort és que una de les bloggers més importants a nivell europeu, Camille l´havia publicat al seu blog Camille over the rainbow el 6 de novembre de 2013:
Paula Paula, ja l´havia vist repetint lookbooks indèntics però copiar bloggers directament... Aix!!! Casualitat, inspiració o còpia???


Sou de club Paula? O penseu que està sobrevalorada??



11 comentaris:

  1. oh oh...pillada......es que es exactament igual...!! vaja vaja..

    petons

    tati

    ResponElimina
  2. a nosaltres no ens agrada...
    Veure el seu blog es com dir... vaig a veure un cataleg...
    Petonets wapa

    http://bum-bum-ropa.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Anna
    és una copiota!!!
    no m'agrada aquesta dona des de fa molt de temps....fa mesos que no visito el seu blog, ja no m'inspiraba res de res!!! m'estimo veure blogs més reals!
    petonets guaapa

    ResponElimina
  4. Pero exactamente igual!!!!! Que fuerte!!!! La verdad es que el look me gusta, pero podia haber aportado algo suyo, no?

    Besitos

    ResponElimina
  5. ala, que pasada :O a mi si me gusta Paula...bueno, tampoco es santo de mi devoción como actriz jajaja pero en cuanto a los looks si me gusta...pero esto no me lo esperaba para nada!! es que no ha cambiado ni una cosa...
    También sigo a Camille y ni me había dado cuenta...vaya tela!!
    un beso
    www.lamodanopuedeconmigo.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Ostres... Si ja la veia com una "venuda" a la Paula ara a més a més és una copiona... Mare meva aquesta aviat caurà!! :P

    Petonetsss

    [ART&LIFE]

    ResponElimina
  7. hahaha és que no ha dissimulat ni una miqueta!
    la veritat que el seu bloc deixa molt que desitjar i és que el té rotllo casolà i per mi és directament cutre. Fotos gens cuidades...bla bla bla... Però així passa amb molts blocs de les famoses... i mira que tenen pressupost per tenir-ho amb uns mínims..
    En fi!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. tot i així no puc negar que a vegades m'agrada com va i la veig guapa, però en tinc prou amb seguir.la per instagram...

      Elimina
  8. Si, que fort! ho vaig llegir al Canal Chic l'altre dia!

    Però tot i així, crec que el més lleig no és que es copii, totes ens inspirem en algú que tenim com a referent. Però penso que si citem la font d'inspiració quedem molt més bé.

    A mi ni m'agrada ni em desagrada aquesta noia i el seu estil ho trobo normalet. Però com a minim si copies/t'inspires, com a minim digues de qui, veritat??

    Petons!

    ResponElimina
  9. Más que copiona es que la marca de turno la paga para que se ponga la ropa que le dice. Así que supongo que es una simple "mandada" y se la está poniendo a caer de un burro.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal