dimarts, 7 de gener del 2014

5 LA MEVA "WISHLIST" DE LES REBAIXES

Les festes ja han acabat i per fi arriben una de les cites més importants de tot l´any, les esperades rebaixes!! Cada cop són menys importants ja que degut a la crisi la majoria de firmes les avancen alhora que fan bones promocions als clients, però les rebaixes són les rebaixes i sobretot valen molt la pena per adquirir roba i complements de firma.

Aquesta és doncs la meva wishlist:

Camisa blanca de seda d´aires masculins. Tinc vistes una de purificación Garcia, Maje o Adolfo domínguez:
Short o minifalda de pell. Fa molt de temps que estic en busca d´una peça 
d´aquestes. Tinc vistes a Ikks, Mango i botiga local a Girona:

Bolso de pell negre tipus bowling amb tira llarga ja que així em són més útils. Tinc varis models vistos: Furla, DKNY o Coccinelle.
Unes botes d´aires militars d´spartoo. Tinc ganes d´un model de bota baixa, cool i més alta que un tipus botí:
I vosaltres ja teniu la llista apunt??

5 comentaris:

 1. Doncs sí, jo ja tinc la llista, i es redueix a quatre bàsics: uns jeans, una bossa bicolor on estigui present el marró, unes sabates còmodes i alguna coseta de maquillatge. Salutacions i bones rebaixes!

  ResponElimina
 2. yo también quiero unos shorts de cuero!!

  ResponElimina
 3. Unos shorts de cuero, unos zapatos granates y un bolso... Ah, un blazer que me hace falta.
  Con ganas de ver tus compritas😉
  Bss,
  Yolanda

  ResponElimina
 4. Sí ja l'he feta! prest penjaré al blog les compres! mentrestant he publicat molta teoria! hahahhaha ja em diràs si trobes que tinc raó o no!

  ResponElimina
 5. Jo ja he adquirit vàries prendes: abric color vermell-coral de Lavand, pantalons tipus encerat negre de the street one, vàries prendes de morgan de toi (m'encanta la firma). Ara estic esperant una jaqueta d'AD i també alguna coseta de naf naf... Vull també un bolso negre!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal