dimecres, 29 de gener del 2014

7 FEU SERVIR EL "RASPALL DE BROSSAGE"??

El meu post d´avui va sobre un petit truc que veig que no tothom sap, el raspall de Brossage. Aquest és un utensili molt útil per la neteja facial.
Ja us he anat comentant que tinc la pell mixte amb tendència als granets i amb poros molt oberts, que normalment tendeixen a embrutir-se molt fàcilment. 
Quan ens netegem el nostre rostre amb el sabó habitual, si seguidament ens passem el raspall de brossage per les zones T: Front, nas i barbeta, la neteja serà molt més eficient. Aquest penetra molt bé en els poros i els neteja profundament. Una acció molt fàcil i que podem repetir un parell de cops a la setmana.
El raspall de Brossage és molt econòmic i el podem adquirir a qualsevol botiga especialitzada en cosmètica. L´ús d´aquest millora molt l´aspecte de la nostra pell de la cara... si ho proveu notareu resultats de seguida.


Feu servir el raspall de Brossage??


7 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Just me n'he comprat un a principis d'any que encara no he utilitzat aissss. D'aquest cap de setmana no passa i prometo ser constant!!!jajaja

    ResponElimina
  3. Doncs no... Hauré de posar remei!

    Petonsss**

    [ART&LIFE]

    ResponElimina
  4. No en faig servir, però en vull un. Em passa com a tu, que tinc la pell mixta i amb molts punts negres i poros oberts.
    Per cert, si no és massa preguntar...quina crema t'ha anat millor pel tema dels poros oberts? a mi em porten de cap! quina creu! ja no sé què fer per tancar-los :(
    Jo ara he començat amb el serum perfeccionador de l'Oreal, evidentment no és ecològic, però fins ara havia fet servir coses ecològiques i res m'havia anat bé. També havia sentit que per tancar els poros va bé el te verd, i crec que ho provaré..
    Però el raspall aquest me'l compraré, segur!

    Petons!!!

    ResponElimina
  5. No l'he probat mai, però després de llegir el teu post crec que en compraré un, petons!

    Marta

    http://lookinspiration.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  6. Hooola Green Lady,
    Jo les que són naturals etc no m´acaben d´agradar xq sempre m´ahn provat alguna al.lèrgia.
    Jo la veritat que vaig canviant de cremes. He passat dsd Natura al super barates. Les de farmàcia de la Roche em van força bé. Llavors en estètica tan Skeyndor o bé Lucanni(m´agrada molt) funcionen molt bé.
    ptooons

    ResponElimina
  7. Que ideales estas inspiraciones.

    Besitos

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal