dimarts, 14 de gener del 2014

10 FER ESPORT AMB ESTIL

Mica en mica tornem a la rutina i per molts això inclou anar al gym, corre, classes de pilates, fitness etc 
Jo no sóc gaire amant de l´esport no m´agrada casi res a excepció de les meves tres classes de pilates a la setmana que no me les perdo per res al món!!
Fer esport està de molt de moda sobretot el running, senderisme etc... i això inclou buscar roba adequada per fer-ho. Abans si volíem roba estilosa per practicar-lo havíem de passar per les grans firmes d´esport i pagar-la, però per sort des de fa uns anys va arribar a les nostres vides DECATHLON i mica mica la roba low cost s´ha anat refinant gràcies a aquesta firma. A més ara podeu aprofitar les rebaixes i descomptes de CupoNation. 
Actualment també hi ha moltes firmes low cost de roba que aposten per aquesta línia com Mango que ha apostat per una línea molt pràctica i femenina, però la que em té enamorada des de l´any passat és OYSHO
Durant aquestes rebaixes faré algunes bones compres n´estic convençudíssima!!
Feu esport amb estil??


10 comentaris:

 1. En este sentido no me complico, las piezas básicas de Decathlon son geniales y estan fenomenal de precio!!!

  ResponElimina
 2. Un post perfecto Anna, bon dia!
  Decathlon entre calidad y precio está muy bien! Pero lo que me fijo principalmente a la hora de elegir mis piezas de running, es si la tela es transpirable, porque el algodón queda muy pesado al absorver el sudor.
  Feliz martes! ;)

  ResponElimina
 3. jo he deixat abandonat el gym pk he estat amb la grip , desde que hi vaig si que hem fixo mes en la roba que hi ha a les tendes cada vegada hi ha mes varietat ! :)

  ResponElimina
 4. Jo també sóc fan de Decathlon... Et permet varietat, sense arruinar-te! :P

  ResponElimina
 5. hola preciosa!!!
  tinc ganes de preparar un post sobre esport!!!
  som una gran fan de fer esport!!! running però des de que vaig caure fa dos mesos li he agafat una mica de por i ara estic en el gimnàs fent de tot!!!!! bodypump i body combat m'encanten!
  m'agrada anar amb estil al gimnàs...avui mateix m'he comprat una samarreta la mar de bonica al decatlon!!
  petonets preciosa

  ResponElimina
 6. A mi per fer senderisme m'agrada molt la marca North Face. És més cara, però el resultat és excel·lent

  ResponElimina
 7. M'agraden les malles de la dreta, son xulíssimes.

  ResponElimina
 8. Les primeres malles m'agraden molt!
  Estic enamorada d'una mena de jaqueta per sortir a córrer que em vaig comprar a Decathlon fa uns mesos, d'un color femení i modern. ¡Per fi la roba de fer esport ha deixat de ser avorrida i cutre!
  Però m'ha passat com a l'Encarna...vaig caure i ja no he tornat a córrer, per por. Llàstima! Hi vull tornar, però el clima de La Selva per aquesta època no acompanya. Ara començaré zumba i ioga, ja en tinc ganes!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

LA VIDA ÉS ROSA Copyright © 2010 Gadget Blog is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal